Back

ⓘ Brunéi




Brunéi
                                     

ⓘ Brunéi

Brunéi Darussalam, ngaran resmina Nagara Brunéi Imah Kasajahtraan, nyaéta hiji nagara nu perenahna di Pulo Kalimantan, Asia Tenggara. Lian ti diwatesan ku basisir jeung Sagara Cina Kidul, Brunei sagemblengna dikuriling ku nagara bagéan Sarawak, Malaysia. Brunei, mangrupa sésa kasultanan nu boga kawasa, sanggeus merdika ti Karajaan Ngahiji tanggal 1 Januari 1984.

                                     

1. Bibliograpi

Citakan:Wikisource1911Enc

  • U.S. Department of State website 2003
  • Citakan:Factbook
  • L. W. W. Gudgéon, British North Borneo, Adam and Charles Black: London, 1913.
                                     

2. Tumbu luar

  • Brunei information on globalEDGE
  • Éntri Brunei di CIA World Factbook
  • Brunei Tourism website
  • The Daily Brunei Resources blog. Contains extra information on the country through the eyes of a Bruneian.
  • Government of Brunei Darussalam website