Back

ⓘ Téhnik




                                               

Analisa conjoint

Analisa conjoint, disebut modél komposisi multi-attribute, nyaéta téhnik statistik nu aslina tina mathematical psychology. Ayeuna dipaké di loba widang social science jeung applied science kaasup marketing, product management, jeung operations research. Tempo oge: Conjoint analysis in marketing

                                               

Metoda inpormasi leherbotol

métodeu inpormasi leherbotol mangrupa téhnik keur manggihkeun perdagangan nu hadé antara akurasi jeung kompresi waktu nyieun kasimpulan variabel random X waktu dibérékeun joint sebaran probabiliti antara X jeung variabel observasi Y.

                                     

ⓘ Téhnik

  • Sinyal téhnik listrik mangrupa kuantitas anu robah - robah anu bisa mawa informasi. Pamrosésan sinyal, atawa pamrosesan sinyal nyaéta widang téhnik anu digunakeun
  • Dina watesan modérn, téhnik sipil ngalegaan jadi rékayasa nu kabagi jadi sababaraha bagian nyaéta perencanaan konstruksi jeung perawatan struktur nu
  • Program studi téhnik Sipil Jurusan téhnik Sipil Program studi téhnik Mesin Jurusan téhnik Mesin Program studi téhnik Elektronika dan téhnik Listrik Jurusan
  • Taun ka - 1963 Maséhi dina Kalénder Grégorian. 25 Oktober - Karl von Terzaghi, ahli téhnik sipil Austria, kawentar salaku Bapak Mékanika taneuh
  • Artikel ieu aya dina widang téhnik rékayasa. Keur informasi ngeunaan parangkat éléktronik konsumén, tempo Éléktronika konsumén. Widang éléktronika nyakup
  • SMKS téhnik Komputer Terpadu Cokroaminoto nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Cianjur. Alamat lengkepna di Tegal Lega No. 19, Kalurahan Désa
  • SMKS Bina téhnik Cikalong Kulon nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Cianjur. Alamat lengkepna di H.Lomri Kp.Nanggeleng Cikalongkulon
  • jeung sajabana dina struktur - struktur nu kompléks pajeulit. Aya rupa - rupa téhnik nu bisa dipaké pikeun misahkeun, ngadeteksi, jeung ngukur sanyawaan kimiawi
  • Ichirō Hatoyama, Perdana Mentri Jepang ka - 52, 53 jeung 54. 2 Oktober - Karl von Terzaghi, ahli téhnik sipil Austria, kawentar salaku Bapak Mékanika taneuh

Users also searched:

...
...
...