Back

ⓘ Pasar Namdaémun




Pasar Namdaémun
                                     

ⓘ Pasar Namdaémun

Pasar Namdaémun nyaéta pasar gedé di Seoul, Korea Kidul. Namdaemun hartina "gapura kidul nu gede", sabab pasar ieu deukeut jeung lawang gedé di kota heubeul. Lawang gapurana sorangan katelah Namdaemun, atawa Sungnyemun.

Pasar Namdaemun mangrupa salah sahiji pasar pangkolotna nu dipaké kénéh di Koréa Kidul, sarta mangrupa pasar eceran panggedéna di Séoul. Pasa ieu nempatan sababaraha blok di kota Séoul, nu dihlangan keur lolobana lalu lintas kandaraan.

Di Namdaemun, lolobana nu dagang aya di beulah luar, tapi aya ogé toko-toko di sapanjang jalan. Loba nu barangbeuli di dieu, biasana pakena, kalayan harga nu murah di Namdaemun, keur dijual deui di tokon sorangan di kota séjén.

Namdaemun mangrupa salah sahiji daya tarik keur turis, sok sanajan ari lolobana nu barangbeuli mah tetep waé urang Koréana.

                                     
  • katut outlét mérek internasional. Pasar Namdaémun deukeuteunana, nu dingaranan dumasar kana Gapura Namdaémun mangrupa pasar pangkolotna di Séoul nu kiwari

Users also searched:

...