Back

ⓘ Misteri



                                               

Barudak Héjo ti Woolpit

Barudak nu kulitna héjo dicaritakeun muncul di Woolpit di Suffolk, Inggris, kira-kira abad ka-12, kamungkinan dina jaman pamaréntahan Raja Stephen. Barudak éta, lalaki jeung awéwé, ilaharna biasa iwal kulitna nu warnana héjo. Maranéhna ngomong dina basa nu heunteu kanyahoan, sarta daharna ngan hayang kacang héjo. Ahirna maranéhna bisa ngadahar kahakanan lianna jeung warna héjo kulitna ngaleungit, tapi si budak nu lalakina matak gering teras maot teu lami sanggeus maranéhna dibaptis. Ari nu awéwé dianggap "rada bébas jeung teu bener kalakuanana." Sanggeus manéha diajar Basa Inggris, manéhna ...

                                               

Jalan Bimini

Jalan Bimini nyaéta hiji susunan batu handapeun laut nu aya di deukeut Bimini di Kapuloan Bahama. Jalan Bimini dipanggih dina kaping 2 Séptémber 1968 ku J. Manson Valentine. Sanajan dianggap salaku kajadian géologis, ku lantaran susunan jeung bentuk batu nu teu umum, dipercaya yén formasi ieu mangrupa sésa jalan kuna, nu ogé diduga salaku sésa ti Atlantis.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →