Back

ⓘ Filsafat élmu




                                     

ⓘ Filsafat élmu

  • 1740, Kant kuliah di Universitas Königsberg jeung neuleuman filsafat matematika, jeung élmu alam. Sanggeus kitu, anjeunna digawé minangka guru swasta salila
  • alkimia, kosmologi, numerologi, astrologi, tatamba, sihir, mistisisme, jeung filsafat Manéhna kawentar minangka bapa atawa nu ngadegkeun kimia awal, ku sabab
  • Cina, jeung Éropa ti jaman kuno. Élmu pangaweruh, téhnik, seni, sastra, matématika, astronomi, agama jeung filsafat tumuwuh mekar dihandapeun kapamingpinan
  • bapana ngahadiran pakumpulan diskusi matématika. Bapana ngajar anjeunna élmu basa, hususna basa Latén jeung Yunani, tapi henteu ari matématika mah. Bapana
  • pamaréntahan Dinasti Song loba hasil anu karasa di antarana dina widang filsafat jeung seni, saham ogé paniagaan sarta karya seni. Hiji kabinangkitan Konfusianisme
  • pamikiran, rarasaan, sarta pamendak anjeunna ngeunaan agama, tasawuf, filsafat adat kabiasaan urang Sunda, jeung kajadian - kajadian nu kaalaman ku anjeunna

Users also searched:

...
...
...