Back

ⓘ Élmu sistim




                                     

ⓘ Élmu sistim

  • pandang empirisme - materialisme, jeung pendapat ngeunaan hubungan manusa jeung sistim nagara. Hobbes mangaruhan sakabéh widang pangajaran moral di Inggris sarta
  • Kulawarga - viridae Subfamili - virinae Genus - virus Spésiés - virus Sistim klasifikasi nu aya ayeuna dikembangkeun ku Komite Internasional Taksonomi
  • tina parobahan inpormasi umumna ngaliwatan sistim tina simbol nu geus umum. Elmu Komunikasi nyaéta élmu akademik nu ngajarkeun ngeunaan komunikasi.
  • raket pisan patalina kana astronomi jeung sistim kalénder. Pandita boga tanggung jawab dina ngatur pangajaran élmu upacara, sarta ngétang wayah, poé parayaan
  • lain anu mibanda kakawasaan pangawasa tapi minangka ajrihan hungkul. Sistim undakan sosial masarakat Batak kabagi dina: Bébédaan umur Bébédaan pangkat
  • sok disebut séké sélér yi. Raja Tang, dianggap minangka raja anu luhung ku élmu jembar ku panalar sarta wijaksana dina mingpin Dinasti Shang, ibukota karajaanna
  • téhnologi nu dumasar kana biologi, utamana nalika dilarapkeun dina agrikultur, élmu pangan, jeung tatamba. Ti antara dadaran nu béda - béda ngeunaan biotéhnologi
  • Sababaraha élmuwan merkirakeun yén jagat ieu mangrupa bagéan tina hiji sistim atawa loba deui jagat séjénna, nu disebut multijagat. The most important

Users also searched:

...
...
...