Back

ⓘ Sistim téhnologi




                                               

Ibis (disambiguasi)

Íbis Sport Club, hiji klub maén bal ti Brasil Sakola Ibis, hiji sakola internasional di Bonn, Jérman Ibis bicycles, hiji pausahaan sapédah Indus Basin Irrigation System of Pakistan IBIS Hotel Ibis, hiji pausahaan hotél Ibis Aerospace, hiji pausahaan dirgantara Céko-Taiwan

                                               

Pakarang nuklir

Pakarang nuklir hartina pakarang nu ngahasilkeun kakuatan ngaruksakna tina réaksi nuklir/inti, boh fisi atawa fusi. Hasilna, pakarang nuklir nu kawilang leutik téh jauh leuwih kuat batan bom konvénsional pangbadagna, sahingga hiji bom bisa ngancurkeun hiji kota sagemblengna. Dina sajarah perang, pakarang nuklir téh kungsi dipaké ukur dua kali, nyaéta dina pamungkasan Perang Dunya II. Nu kahiji lumangsung isuk-isuk 6 Agustus 1945, nalika pesawat AS ngaragragkeun "Little Boy", bom uranium, ka Hirosima, Jepang. Anu kadua lumangsung tilu poé sanggeusna, nalika AS ngaragragkeun "Fat Man", bom p ...

                                               

Gambar bitmap

Gambar bitmap mangrupa struktur data dina grafik komputer anu ngawakilan susunan piksel warna nu dipintonkeun dina layar monitor, kertas atawa media tampilan lianna. Téhnisna gambar bitmap digambarkeun ku lebar tur jangkungna dina piksel sarta jumlah bit per piksel. Sababaraha format bitmap gambar anu mindeng kapanggih: GIF, JPEG, BMP jeung PNG. Dina grafik komputer, gambar raster nyaéta struktur data dot matrix, anu ngawakilan kotak grid pixel sacara umum, atawa titik warna, anu bisa ditempo liwat monitor, kertas, atawa media sejenna. Gambar Raster disimpen dina data gambar kalawan format ...

                                               

Tradisi Motong Munggel

Kénging: Mumin Ishak Ramdhani Bhineka Tunggal Ika” mangrupa semboyan nagara Indonesia, anu ngagambarkeun rinékana pulo-pulo, séké-sélér, basa jeung budaya anu aya di ieu nagara. Jawa Barat anu moal bisa leupas tina idéntitas masarakatna minangka sélér Sunda, miboga tradisi anu biasa dilaksanakeun dina kahirupan sapopoéna boh anu mangrupa kasenian tradisi boh nu wanguna upacara tradisi. Dina raraga meunangkeun katingtiman jeung kaséhatan, masarakat miboga tradisi jeung cara séwang-séwangan dina ngungkulan pasualan jeung panyakit anu narajang diri atawa masarakatna. Di sababaraha komunitas t ...

                                               

Tentara Beureum

Tentara Beureum Pagawé jeung Patani dimimitian salaku grup tempur komunis révolusionér Uni Soviét nalika Perang Sadulur Rusia 1918-1922, nu salajengna tumuwuh jadi tentara nasional Uni Soviét. Ngaran "Tentara Beureum" ngarah ka warna umum pagérakan pagawé. Dina 25 Pébruari 1946, Tentara Beureum dirobah ngaranna kana Tentara Soviét.

                                     

ⓘ Sistim téhnologi

  • Komunikasi nyaéta proses tina parobahan inpormasi umumna ngaliwatan sistim tina simbol nu geus umum. Elmu Komunikasi nyaéta élmu akademik nu ngajarkeun
  • Kode - kode ASCII pikeun kecap Wikipedia anu dipidangkeun dina sistim bineri, sistem panomeran anu paling umum digunakeun pikeun ngodekeun informasi dina
  • Rancangan 5 Taun Réformasi Kosygin Kawijakan Ékonomi Anyar Elmu jeung téhnologi Jaman Stagnasi Rancangan pangimbangan material Budaya Démografi Atikan
  • G4 maké batré 3000 mAH nu bisa dicopot jeung dipasang jeung ngarojong téhnologi Qualcomm Quick Charge 2.0 kalayan adaptor AC nu kompatibel, nu henteu
  • Youngsan Paguron luhur Seni Busan - Busan Arts College Paguron luhur Téhnologi Informasi Busan Paguron luhur Kyungsang Busan Paguron luhur Politéhnik
  • gambar meta Fox, Universal, Warner Bros., jeung Disney, katut operator sistim DirecTV jeung EchoStar Dish Network ogé CableLabs jeung Samsung. Mawa
  • ti Contones nyaéta line work nu biasana nerapkeun grafik vektor dina sistim digital. Kecap raster asalna tina kecap Latin rostrum nu diturunkeun
  • ngamasarakat, mangka diwangun sistim atawa cara nyieun imah anu lumangsung jadi adat kabiasaan ngeunaan tipeu, fungsi, jeung sistim organisasina. Undagi dihartikeun

Users also searched:

...
...
...