Back

ⓘ Industri




                                               

Industri

Industri mangrupa hiji usaha atawa kagiatan pangolahan bahan atah atawa satengah anggeus jadi barang jadi anu boga nilai tambah pikeun meunangkeun kauntungan.

                                               

3 (telepon usik)

HCPT atawa singgetan ti Hutchinson Charoen Phokpand Telecommunication mangrupa salah sahiji pausahaan operator telepon seluler di Indonésia nu basisna dina GSM. HCPT di Indonésia leuwih terkenal dina merk Tri.

                                     

ⓘ Industri

  • sababaraha wilayah di Indonésia aya tur dumuk di wewengkon ieu. Kawasan Industri MM2100 aya di wewengkon ieu. Ku sabab lobana pendatang di wewengkon ieu
  • mangpaatna dina aplikasi industri Turunan utamana, asam sulfat H2SO4 walirang kaasup unsur penting pikeun bahan baku utama di industri Walirang paling loba
  • dina kaayaan biasa. Karbon dioksida dipaké di industri pangan, industri oli, jeung industri kimia. Industri milih ieu gas ku sabab murah jeung teu kaduruk
  • jeung xxx anu ngan ukur bisa dipaké ku kalangan anu icikibung dina industri tinangtu Umum kawates biz, name, pro anu bisa dipaké ngan pikeun
  • panalungtikan taun 2003, yén konéng dumasar kana jumlah anu dibutuhkeun ku industri pikeun jadi ubar tradisional di Jawa Wétan aya dina réngking kahiji jeung
  • Dina industri farmasi, yodium dimangpaatkeun minangka bahan baku utama pikeun tingtur larutan ubar dina alkohol kaséhatan sanitary industri désinféktan
  • Langsa Kota Lhokseumawe Kota Sabang Kota Subulussalam Acéh mibanda sajumlah industri gedé di antarana: PT Arun PT PIM PT AAF Lafarge Semen Andalas ExxonMobil
  • anu jumlahna kurang leuwih 300.000 jiwa. Kota Cirebon mangrupa puseur industri roko bogana British - American Tobacco BAT salah sahiji produsén roko
  • sanyawa kimia cair tanpa warna, tanpa bau, jeung kentel nu sok dipaké dina industri farmasi. Ieu sanyawa téh golongan alkohol gula, ku kituna karasa amis kalawan

Users also searched:

...
...
...