Back

ⓘ Télékomunikasi




                                               

Kode telepon

Kode nagara atawa kode telepon nyaéta kode anu dipaké pikeun nelepon ti luar nagari nuju nagara kasebut. Sakapeung sawatara nagara anu béda ngagunakeun kode anu sarua. Contona nyaéta Amérika Sarikat jeung Kanada sarta Jamaika, atawa Rusia jeung Kazakhstan. Dina perkara pamungkas ieu, kadua nagara saméméhna kungsi ngahiji. Lamun hiji wewengkon ngalaan diri ti nagara asal, mangka lamun wewengkon ieu geus diaku minangka nagara sacara internasional, mangka nagara anyar ieu biasana meunangkeun kode nagara anu anyar.

                                               

Layanan Talatah Singget (SMS)

SMS, singketan tina kecap-kecap basa Inggris Short Message Service, nyaéta hiji layanan anu dilaksanakeun ku hiji telepon mobil pikeun ngirim atawa nampa talatah-talatah pondok. SMS kawentar pisan di Eropa, Asia jeung Australia. Di Amerika Serikat, SMS sacara rélatif jarang dipaké. SMS kawentar ku sabab rélatif murah. Di Indonésia, gumantung ka perusahaan, ilaharna SMS kira-kira Rp. 250 nepi ka Rp. 350.

                                     

ⓘ Télékomunikasi

  • Tumbu télékomunikasi Basa Inggris: telecommunications link ilaharna mangrupa hiji ti antara sababaraha rupa jalur transmisi informasi nu dilakonan ku
  • Kanal atawa saluran Basa Inggris: channel, Basa Walanda: kanaal dina télékomunikasi nu kalan - kalan disebut kanal komunikasi nujul kana medium nu digunakeun
  • pitarubak tanpa kabel wireless broadband anu dimekarkeun ku industri télékomunikasi Koréa Kidul. WiBro téh nyaéta sebutan urang Koréa Kidul pikeun standar
  • nu kontrovérsi nu ngameunangkeun nahan panyimpanan data lalu lintas télékomunikasi salila genep bulan tanpa kudu aya alesan khusus. 2012 Hiji karéta
  • London. 1865 Sarikat Telegram Internasional jagana jadi Sarikat Télékomunikasi Internasional diadegkeun di Paris. 1869 Pasukan Karajaan Jepang ngéléhkeun
  • Administrasi Perkantoran. Dina taun éta oge, teras dibuka program studi téhnik télékomunikasi dina naungan jurusan téhnik Elektro. Taun akademik 1987 1988 bagian
  • Division - Synchronous Code Division Multiple Access nyaéta salah sahiji standar télékomunikasi mobil 3G, anu keur digawékeun di Republik Rakyat Cina ku Chinese Academy
  • Doha. Sistem ieu ngagunakeun 2 Intelsat jeung 1 Arabsat. Pausahaan télékomunikasi resmi di Qatar nyaéta Qtel jeung Vodafone. Qtel ogé jadi ISP di Qatar

Users also searched:

...
...
...