Back

ⓘ 2002




                                     

ⓘ 2002

  • 8 Pébruari - 24 Pébruari - Olimpiade Usum Panas di Kota Salt Lake, Utah.
  • 18 April - Ordo anyar serangga, Mantophasmatodea, dibéwarakeun.
  • 20 Méi - Réstorasi kamerdikaan Timor Wétan.
  • 2 Séptémber - Gotra Sawala Persarikatan Bangsa-bangsa ngeunaan Pangwangunan Berkelanjutan United Nations World Summit on Sustainable Development dibuka.
  • 12 Désémber - Nuturkeun pamanggih Daniel Alston, Wiktionary mimiti disusun.
                                     

1. Hadiah Nobel

  • Hadiah Nobel widang kimia: Kurt Wüthrich, John B. Fenn, Koichi Tanaka, pikeun panalungtikanana dina ngembangkeun métode pikeun analisis idéntifikasi jeung struktur makromolekul biologis
  • Hadiah Nobel widang Fisika: Raymond Davis, Jr., Masatoshi Koshiba, Riccardo Giacconi
  • Hadiah Nobel widang Sastra: Imre Kertesz
  • Hadiah Nobel widang Ékonomi: Daniel Kahneman, Vernon Smith
  • Hadiah Nobel widang Tatamba: Sydney Brenner, H. Robert Horvitz, John E. Sulston
  • Hadiah Nobel widang Perdamaian: Jimmy Carter
Abad ka-20 Abad ka-21 Abad ka-22 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007
                                     
  • Ari 2002 RP28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid
  • Ari 2002 TR190 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid
  • Ari 2002 SZ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid
  • Ari 2002 NX mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid
  • Ari 2002 GM2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid
  • Ari 2002 XS40 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid
  • Ari 2002 QD7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid
  • Ari 2002 CY58 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid
  • Ari 2002 LV mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid
  • Ari 2002 RN38 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid
  • Ari 2002 EL6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid

Users also searched:

...
...
...