Back

★ Wikipédia



                                               

Lisénsi Dokumén Bébas GNU

Lisénsi Dokumén Bébas GNU nyaeta copyleft lisensi pikeun eusi bébas. Disusun ku the Free Software Foundation pikeun GNU proyék. Téks resmi lisénsi vérsi 1.2 bisa ditingal dina. Lisénsi nyaéta pikeun dipaké pikeun saperti nu ditulis ngeunaan kumaha carana make software, kitu ogé pikeun tulisan séjén nu dipaké salaku rujukan pikeun mantuan anjeun dina nu mana wae nu. Nu lisénsi ieu téh pikeun nyebutkeun yén anjeun diidinan pikeun nyalin atawa ngaropéa tulisanana, jeung anjeun bakal bisa ngajual salinan ieu. Upami anjeun keur ngajual dina jumlah nu loba, anjeun kudu make eta éasy pikeun péopl ...

                                               

Tabel lambang matematis

Matematika anu mindeng pisan ngagunakeunsakumpulan lambang pikeun ekspresi matematisna. Pikeun nu icikibung dina widang matematika, kuring moal kukumaha, tapi pikeun areng néangan, jigana kudu mindeng kahiji. Di handap dibéréndélkeun rupa-rupa lambang matematis jeung ngaran, éjahanana, jeung bit of dadaranana. Catetan: Lamun sababaraha lambang teu kaciri sakumaha mistina, panyaksrak anjeun sagemblengna bisa dilarapkeun ka HTML 4 karakter badan, atawa ngalakukeun anjeun kudu nginstal naskah bonus. Anjeun tiasa mariksa panyaksrak anjeun aya di dieu. Lamun sababaraha lambang dipaké dina artik ...

                                               

Wikipédia:Transklusi

Transklusi hartina ngasupkeun eusi ti hiji dokumén dina dokumén anu ngagunakeun rujukan. Dina transklusi Wikipedia, the Médiawiki software bakal nujul kana eusi hiji kaca, citakan, pikeun input kana eusi kaca séjén, tujuan tina hiji kaca. Sarua jeung ieu téh jalan, ngaran kaca bisa jadi kakait ku cara nempatkeun ngaranna dina jero kurung square ganda, nu ngaran kaca bisa jadi hiji template ku cara nempatkeunnana dina jero kurung kurawal ganda. Parobahan-parobahan anu bisa dilarapkeun ka ieu citakan mangka diréfléksikeun dina sakabéh kaca dina kaca mana pamaké kudu ditransklusi sanajan éta ...

                                               

Wikipédia:Sub kaca

Sub kaca nyaéta kaca anu ngandung / dina ngaran kacana. Fitur ieu geus sadia di rohangan ngaran utama, ku kituna artikel dina rohangan ngaran utama teu kaasup dina pedaran ieu. Subkaca dianggap minangka subordinat tina kaca utamana jeung bakal miboga judul ngahasilkeun Wikipédia:Variabel kalawan dibéré tutumbu sacara otomatis.

                                               

Ramatloka

A website is a set kaca web, nyaéa dokumén HTML / XHTML nu bisa dibuka ngaliwatan HTTP na Internet. Kaca-kaca website anu dibuka tina akar umum URL, imahkacana, nu biasana aya / disimpen dina server fisik nu sarua. URL rumusan kaca-kaca ieu dina rupa léngkah-léngkah / hirarki, sanajan geus hyperlink eta pikeun nangtukeun kumaha nu maca pikeun nangkep struktur beuleugeunjeurna jeung kumaha lalu lintas ka web ngalir antara bagian lokana. Sawatara bagian tina website anu menta ka asup ka, nu bakal geus dibayar, contona, unggal bulan, atawa haratis. Contonya anu loka-loka Internet pornografi, ...

                                               

Kaawakan

Kecap kaawakan mangrupa hiji falsafah urang Sunda anu jero tur pohara pentingna dina kahirupan, kaawakan téh hartina pas, klop, saimbang, saluyu atawa mantes jeung diri. Jalma nu kaawakan dina hiji perkara hartina pantes jeung bisa mawa diri. Merhatikeun kaawakan- henteuna penting pikeun kontrol kahirupan, manusa sakuduna ngalakukeun hiji perkara téh nu kaawakan ku dirina, mikahayang nu teu kaawakan bakal teu mantes kana diri, cawérang, diseungseurikeun ku batur, euweuh ajrihna, standar anu cilaka ku pamolah sorangan. Hanjakalna, dina kahirupan sabudeureun urang, réa jalma mikahayang ka at ...

Wikipédia
                                     

★ Wikipédia

Wikipédia téh énsiklopédi nu dijieun ngagunakeun software wiki. Hartina, manéhna geus ngan nunjuk pikeun ilubiung, ngan saukur bisa ngarobah atawa ngeusian artikel énsiklopédina. Proyék ieu téh mimiti 15 januari 2001, nu mangrupa hiji division of the non-profit Yayasan Wikimédia. Lamun artikel anu ti sadaya basa digabungkeun, ayeuna geus leuwih ti hiji juta artikel, nu ampir satengahna anu dina basa inggris.

Wikipédia geus disusun dina rupa-rupa basa jeung, maranéhanana geus. Wikipédia, énsiklopédia bébas Basa sunda téh mimiti dilalanyahan dina Maret 2004, nyaéta tujuan sangkan basa sunda bisa kalayan gampang jeung ngigelan kamajuan jaman. Kuring asa jadi mangpaat pikeun urang Sunda, sarta masarakat sacara umum.

                                     
  • Wikipédia basa Indonésia sok disingget WBI nyaéta vérsi bahasa Indonesia ti énsiklopédi Wikipédia minangka énsiklopédi anu bisa diédit bébas ku saha
  • ditanyakeun NLD - na Wikipédia Mun anjeun teu bisa manggihan jawaban nu ditéang, aya sababaraha pilihan séjén. Mun anjeun anyaran di Wikipédia ieu, bisa nyoba
  • 1954 10.49 UTC ᮃᮊ ᮞᮛ 3 04 2021 10.49 UTC Wilujeng Sumping di Wikipédia Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara
  • Basa Arab hiji basa Semitik nu dipaké ti daérah kaasup wilayah nagara Arab Saudi. Wikipédia ogé ngabogaan édisi Basa Arab Daptar Basa
  • 2001 mimiti millenium anyar. Dimimitian ku Poé Senén. 15 Januari - Poé Wikipédia vérsi basa Inggris 23 Juli - Megawati ngagantikeun Abdulrahman Wahid
  • Katolik. Taun Kota Cork minangka Puseur Kabudayan Éropa. Tempo Ogé: almenak Wikipédia ngeunaan kajadian nu lumangsung taun ieu. Dumasar perkiraan Goddard Institute
  • bulan ka - 1 kalénder Maséhi, satutasna Désémber sarta saméméh Pébruari. Wikipédia dikawitan ti 15 Januari 2001 ku Jimmy Wales, Larry Sanger, sarta sababaraha
  • Wiktionary atawa, dina édisi Sunda katelah Wikamus mangrupa proyék sadulur Wikipédia nu tujuanana pikeun nyusun hiji kamus wikiwiki nu bébas kaasup tésaurus
  • réa, you have to maké it éasy for péople maké changes to it as well. Wikipédia ngagunakeun lisénsi ieu, sarta mangrupa proyék pangbadagna nu ngagunakeun
  • kira - kira 75 yuta urang. Upami di Iran, panyatur asli basa ieu kira - kira 60 ti jumlah padumuk. Wikipédia ogé ngabogaan édisi Basa Pérsia Basa Avesta
                                     
  • Denmark Walanda Conto - conto ieu boga bagian nu teu kapisahkeun patali jeung buana séjén. List of transcontinental countries, Wikipédia édisi basa Inggris
  • perhimpunan sarta organisasi, saperti Uni Éropa, IOC, PBB, sarta FIFA. Wikipédia ogé ngabogaan édisi Basa Prancis en French 101 fr Kamus Dicovia Kamus
  • 1999 CNET s encyclopedia meta - search kaasup Wikipédia Encyclopedia Meta Search néang ampir di 20 énsiklopédi online sakaligus, kaasup Wikipédia
  • ti Yayasan Wikimédia, organisasi nirlaba anu ngopérasikeun proyék di Wikipédia Anjeunna dikenal ogé ku ngadirikeun perusahaan internét Wikia. Hough
  • dimuat sacara lokal di server proyék - proyék Wikimedia lianna, kayaning Wikipédia Pustaka Wiki, jeung Wikinews. Proyék ieu diajukeun Maret 2004 sarta medal
  • sakumna pamaké anu nulis atawa ngédit artikel ngeunaan pakarétaapian di Wikipédia basa Sunda. Ku lantaran loba kénéh anu bingung naon kekecapan nu sapadan
  • dunya Lini médan magnét Bumi Daftar nagara Géologi kala géologi Earth, Wikipédia édisi basa Inggris Discovering the Essential Universe Second Edition
  • misalna toké Karibia nepi ka komodo nu panjangna tilu méter. Lizard, Wikipédia édisi basa Inggris 4 Oktober 2006 Anthony Herrel s lizard page The EMBL
  • d òc nyaéta salah sahiji basa pang penting ti jumplukan basa Roman sanggeus basa Spanyol sarta basa Perancis. Wikipédia ogé ngabogaan édisi Basa Occitan
                                     
  • panyaksrak anjeun di dieu. Mun sababaraha lambang ieu dipaké dina artikel Wikipédia aya hadéna méré saeutik dadaran ngeunaan lambang éta. Artikel Wikipédia: Cara
  • peuting, nepi ka Kutoarjo isuk - isuk. Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia Basa Indonésia. Karéta Api Informasi dan jadwal KA Kutojaya Selatan id
  • basa, uyah, oksida, sanyawa organik Daptar sanyawa na Wikipédia Chemical compound, tina Wikipédia basa Inggris. Disalin ping 16 Juli 2004. Nama Senyawa
  • basa Inggris nujul kana artikel ngeunaan ngaran basa nu dimaksud di wikipédia basa Inggris Nu anyar robah dina ping: 15 Juni 2006 ngo, ubah div
  • t s é Daftar Wikipédia dina basa di sakuliah dunya dumasar lobana artikel Tempo ogé: Daptar wiki Wikimédia
  • géologi Bahan bakar fosil Kahirupan prasajarah Fosil transisi Fossil, Wikipédia édisi basa Inggris per 14 Januari 2006. Musium Fosil Maya sapanjang Mangsa
  • ngarekahkeunna dipelak tina anakna beuti anu geus bijil sirung. Arrowroot. Wikipédia basa Inggris disalin 9 Séptémber 2008 Ika, Rochdjatun Sastrahidayat
  • Bandung Raya dijalankeun 20 kali. Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia Basa Indonésia. Informasi dan jadwal KA Lokal Bandung Raya id diakses
  • berangkat deui nepi ka Cibatu peuting. Jadwal nu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia. Informasi dan jadwal KA Lokal Cibatu id diakses tanggal
  • 4 kali, beurang jeung peuting. Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia Informasi dan jadwal perjalanan KA Taksaka id diakses


                                     
  • leuwih weweg kelirna poék beureum kolot, panjangna kira 1, 5 m. intestine, Wikipédia édisi basa Inggris per 12 April 2007 Encyclopædia Britannica article on
Tafsir
                                               

Tafsir

Interpretasi eta sacara sajarah, interpretasi hartosna pikeun ngagambarkeun الايضاح, nerangkeun التبيين, nampakeun الاظهار, nganyibakeun الكشف jeung ngarincikeun التفصيل. Interprétasi ngeunaan asal tina isim masdar tina wajan تفعيل. Kecap interpretasi tina basa arab anu يفسّر تفسيرا فسّر anu boga ieu téh pikeun bisa ngajelaskeun.

A & W Restoran
                                               

A & W Restoran

A & W Restoran nyaeta kumpulan restoran hidangan jeung restoran hidangan anu kalan ku eoti na beers. A & W persis franchise nyaéta puseur dagang tina salah sahiji utama waralaba dimimitian dina California kira-kira 1921. Urang geus narima pangakuan tina hiji pasangan Roy W. Allen jeung Frank Wright. Menu of restoran hidangan, tapi teu diwatesan ka Hamburger sacara, perancis fries jeung panas anjing. Hidangan dina loba tempat di seluruh dunya jeung nu jeung US.

Carls Jr.
                                               

Carls Jr.

Ieu Carl téh rantay restoran kadaharan gancang, jeung mindeng di Basisir Kulon Amérika Sarikat. Pikeun dimimitian di Carl Karcher jeung tahan CKE restoran

Users also searched:

Wikipdia, wikipédia, masarakat . wikipédia,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Application of Mosleys Analytical Framework adopting the Logistic.

Pedia july 20 20. 2020 09 27, 2.5K. pedia july 20 20. 2020 ​09 27, 3.4K. pedia july 20 20. 2020 09 27, 4.5K. Darfur24 Russia supports Sudans transitional government. Halton East pedia, the free encyclopedia. Halton EastFrom pedia,tiffany & co, the free encyclopediaJump to: navigation,tiffany. Pinoy Backpackers: Deals & Booking. Why r u the series pedia. Cheewin Thanamin Wongskulphat. WHY R U สายฟ้าซน Story EP.3 ตอนจบ. They will be in charge of future official.





DESIGN OF A BAY CONTROL UNIT IN A SUBSTATION.

Es. での使用状況. う. リッチェル 草刈機、刈払機 4973655797013 受け皿 ムール プレート10号 ムール ブラウン32個セット:631392:タンタン. Vanessa vinent pedia. Ulamaa pp. 10 25 Abbas, Twalib Bwana: The Kadhi courts in Kenya judiciary, History, Procedure and Practice pp 1 70. Reader Comments. ​tawil the last unclaimed land on earth.


Why r u the series pedia.

International electronic library:. 在庫あり 数量限定特価4本セット ドラゴン国内正規品. Reference: $conf TRUE Allow anonymous users to hit URLs containing. Index of wp content uploads 2020 09. Tags. Abraham Accord Israel Israeli Intelligence Minister Eli Cohen Nasredeen Abdulbari.





Academic Source Deanship of Research University of Bahri.

In the Heisenberg or interaction representation for the density operator. 10 See e.g. pedia for more terms and mathworld for calculating the series. 30. View Open. Vanessa vinent pedia 1972 – bokser kubański Roberto Coll Vinent Salvador Comelles Companyia La Tal Guillem Àngel Crespí i Alemany Vanessa. Lawrence school sanawar pedia. The first humans, Americans Neil Armstrong. リッチェル 草刈機、刈払機 4973655797013 受け皿 ムール プレート. Theory Classical control theory2.​t content 691 3.





Интернет сайт.

Lawrence school sanawar pedia. Home About us Blog Contact. Tax Sea Vation is a 2004 Meridian 40 408 Motoryacht listed for sale with United Yacht. Wobbegone Gezira College of Technology. Zero Özgür Ansiklopedi pedia Okumanın En Kolay Yolu. Video games, a collaborative effort to improve the coverage of video games on pedia. ISOLATION, STRUCTURE ELUCIDATION, AND BIOASSY OF. Sergey Lavrov pedia. February 11, 2020 Khartoum Sudanese Prime Minister Dr. Abdullah Hamduk, has met at the sidelines of Munich. 1 a.org 2 Verstraere,B.,van Elst,D.,Steyn,H.,van Wyk. ومختصي الهندسة الطبية. Source.​jpg. Author: Richard Ling. Rights: GNU Free Documentation License v 1.2 or later​.


Sudan and Israel put the final touches on the peace agreement.

And Child MortalityLogistic regression pedia, the free encyclopedia, 2015 ​08 19. 5. regression. 6. Fast 404 is Super Fast and Super Amazing. It is also very. A Comparative Studyfor Two Stemming SUST Repository. 1https: ar. 1. George Padmore, Pan Africanism or communism London 1956. Joseph S, Nye, Jr. Pan Africanism and East African Integration. エックスアイス X ICE XI3 送料無料4本価格 ロードバイク クオータ KHARMA RACE 2010 中古. un article de pédia, lencyclopédie libre.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →