Back

ⓘ Televisi




                                               

Televisi

Televisi, nyaéta hiji alat keur nangkep siaran nu aya gambaran. Kecap televisi asalna tina kecap tele jeung vision ; nu hartina masing-masing nyaéta jauh jeung katempo. Jadi televisi hartina katempo ti jarak nu jauh. Pamanggihan televisi disajajarkeun jeung pinanggihna roda, sabab kapanggihna televisi ieu bisa ngarobah peradaban dunya.

                                               

Aceh TV

                                               

TV Borobudur

                                               

TelkomVision 1

TelkomVision 1 nyaéta hiji setasion tipi swasta di Indonésia sarta mangrupa jaringan TelkomVision. Saiki TelkomVision 1 Wis Ditutup Taun 2017 lan diganti dadi TelkomVision 2.

                                               

Ambon TV

                                               

MetroTV

                                               

Trans7

                                               

ANtv

                                               

Bali TV

                                               

Arek TV

                                               

Indosiar

                                     

ⓘ Televisi

  • STTV nyaétan televisi lokal 2 jam stasion TV di Indonésia.
  • TPI adalah sebuah stasiun televisi swasta terestrial terbaru di Indonesia yang reborn MNCTPI ataupun di remake dari TPI sekarang MNCTV tahun 1991 - 2010
  • nyaéta aktor film sareng televisi asal ti Amérika Serikat. Anjeunna janten langkung saatos maénkeun peran dina séri televisi Early Edition jeung Friday
  • STV Jakarta nyaétan televisi lokal stasion TV di Indonésia.
  • BeritaSatu Jakarta nyaéta televisi lokal stasion TV di Indonésia.
  • RBtv Bengkulu nyaéta televisi lokal stasion TV di Indonésia
  • TVRI nyaéta stasion TV nasional nu dikokolakeun ku pamaréntah Indonésia.
  • BeritaSatu Medan nyaéta televisi lokal Nasional stasion TV di Indonésia.
VIERA
                                               

VIERA

VIERA nyaeta mérek TV Plasma, LCD, jeung LED ti Panasonic asal Jepang. VIERA anu diwanohkeun taun 2003 dina wujud Plasma nu ukuranna 32 inci. VIERA mangrupa akronim ti "Visual Era" janten kana digitalisasi televisi saatos pangalaman Panasonic nyieun TV salami 51 taun di Jepang ti taun 1952, sareng ngawanohkeun TV kelir taun 1960. Nami "VIERA" asalna ti kecap Rusia "VIERRA" anu hartina Opat. Saencan VIERA, National/Panasonic aya model Quintrix nu kakoncara pikeun lami, ti taun 1974.

Users also searched:

...
...
...