Back

ⓘ Rékayasa software




                                               

Rékayasa software

Software engineering SE nyaéta profession nu mokuskeun kana nyieun sarta ngarawat aplikasi software ngagunakeun computer science, project management, domain knowledge, common sense sarta kamampu jeung teknologi séjén. Software applications ngabantu "pengembang", ku ningkatkeun productivity jeung quality. SE community kaasup 630.000 praktisi jeung pendidik di U.S. sarta kira-kira 1.400.000 praktisi di E.U., Asia, jeung tempat séjénna; jeung kira-kira 60% dina rekayasa tradisional. American SE pioneers kaasup Kent Beck, Barry Boehm, Fred Brooks, Watts Humphrey, jeung David Parnas. There is c ...

                                     

ⓘ Rékayasa software

  • Software engineering SE nyaéta profession nu mokuskeun kana nyieun sarta ngarawat aplikasi software ngagunakeun computer science, project management
  • pétroleum Rékayasa software Rékayasa struktural Tempo widang - widang rékayasa pikeun béréndélan nu lengkep. Daptar jejer rékayasa Widang - widang rékayasa Masarakat
  • Applikasi software atawa disingket app nyaéta program komputer atawa kumpulan program nu dirancang pikeun nyadiakeun kagunaan keur end userna. Conto
  • language, software jeung hardware komputer. Sabagé disiplin élmu, loba bédana jeung matematik, programming, rékayasa software sarta rékayasa komputer

Users also searched:

...
...
...