Back

★ Reliabilitas



                                     

★ Reliabilitas

Dina rékayasa sacara umum, reliabilitas nyaeta kamampuh salah sahiji komponén atawa sistem dina éta komponén nu ditembongkeun salaku hasil rarancang. Nempo téori reliabilitas jeung desain sistem nu bisa dipercaya. Komputer Program ieu dijieun pikeun ngitung sistim sacara reliabiti kompléks ngagunakeun téhnik pemodelan reliabilitas.

Dina widang telekomunikasi, istilah réliabilitas nu:

  • Kamampuh hiji item pikeun ngalakukeun diperlukeun fungsi dina nyatakeun kaayaan pikeun waktu nu spesifik.
  • Kontinyu kasadiaan tina ladénan komunikasi pikeun masarakat umum, jeung freeware response kagiatan hususna, salila operasi normal kaayaan jeung dina freeware kaayaan jeung gangguan minimal.
  • Kamungkinan nu fungsi unit bakal ngalakukeun anak diperlukeun fungsi husus dina interval nyatakeun kaayaan.

Sumber: ti Federal Standard 1037C di pangrojong ti MIL-STD-188

Dina psikométrik, reliabilitas nyaeta precision, i.e., kabebasan ti kasalahan of the skor méasure, tempo psychometric Reliabilitas.

Di urang testing, reliabilitas nyaeta extent ka nu méasurements dihasilkeun ti hiji test hasil tina ciri jalma keur méasured. Nempo Réliabilitas pikeun lengkepna katerangan.

                                     
  • dianggap wujud tina teknologi atawa layanan, ukuran reliabilitas sabenerna jauh béda jeung reliabilitas nu katarima. Pangalaman goreng nu kalaaman ku konsumen
                                     
  • hasil nu hadé keur ngagambarkeun hij pagawaéan. Dina elmu percobaan, reliabilitas nyaéta ukuran tes nu masih kénéh angger sanggeus tes dipigawe sababaraha

Users also searched:

Reliabilitas, reliabilitas, disain. reliabilitas,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Kunaon Puter dina Kasino Dilisensikeun Penting.

Teu aya ragu yén paling casinos online ngagaduhan rékaman lagu anu hébat ngeunaan kaamanan sareng reliabilitas. Ngabandingkeun kana casinos. Wartoskeun Jackpot City & bonus kasino Taya Bonus deposit.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →