Back

ⓘ Sistim koordinat




                                     

ⓘ Sistim koordinat

  • Sistim koordinat géografi digunakeun pikeun nunjukkeun lokasi di Bumi ku dua atawa tilu koordinat tina sistim koordinat bal nu dilarapkeun jeung sumbu
  • jeung teu aktip di wewengkon ieu: Sistim Wangunan Antartika Australia Divisi Antartika Australia Stasion Rusia Koordinat 75 00 S 102 30 E 75.000 S 102
  • Ho dihijikeun dina hiji pamaréntahan. Dina taun 1871, sanggeus abolisi sistim han, Owari, iwal ti Chita Peninsula, sacara pamaréntahan jadi Nagoya Prefecture
  • Maud, nu mana dikawasaan ku Noreégia salaku wewengkon depéndensina dina Sistim Traktat Antartika. Swabia Anyar dijelajahan ku Jérman dina awal taun 1939
  • Inggris mangrupa basa utami nu dipaké di pulo ieu jeung geus dipaké di sistim sakolana saprak abad ka - 19. Basa Inggris ogé bisa dipaké dina komunikasi
  • di Wétan Tengah. Kota ieu mangrupa hiji - hijina kota di Afrika nu miboga sistim metro. Ku pangeusina, kota ieu disebut Misr atawa Masr, ngaran nagarana
  • Koordinat 1 17 N 32 23 E 1.28 N 32.39 E 1.28 32.39 Uganda, resmina Républik Uganda, nyaéta hiji nagara nu dilingkung di Afrika Wétan. Uganda
  • populasi di dunya. Kawasaki ogé kota panglobana populasi di Jepang nu teu boga sistim kareta bawah tanah, sanajan padet sacara rel kareta biasa. Wewengkon Kawasaki
  • gamelan pelog a non - equidistant sistim tuning heptatonic sarta gamelan Prawa a semi - equidistant pentatonik sistim tuning Gamelan pelog tradisionalna
  • Alpi Citakan: IPA - it Romansh: Alps Slovene: Alpe Citakan: IPA - sl nyaéta sistim pagunungan pangluhurna jeung pangluasna nu kasaluruhan bagéanna aya di Éropa

Users also searched:

...
...
...