Back

★ Maséhi



Maséhi
                                     

★ Maséhi

Kecap Abad biasana nujul ka taun tarikh nurutkeun Kalénder Grégorian. Kecap ieu asalna tina Basa arab.

Nu kahiji taun Abad, ngarujuk ka taun anu dianggap salaku taun kalahiran Yesus atawa Yesus ti Nazarét. Sabalikna, watesan Saméméh Abad SM nujul kana periode saméméh taun éta téh. Lolobana non-kristen biasana make singgetan M jeung SM sanajan teu pakait jeung konotasi a Christian. Sistem penanggalan nyaéta pikeun nujul ka taun Ad ieu mimitina diadopsi di Éropa Kulon salila abad ke-8.

Dina basa inggris jeung digunakeun sacara internasional, istilah Ad nu disebut Anno Sunda AD jeung saméméh Maséhi disebut Saméméh Kristus SM.

                                     
  • Kaca navigasi kalénder taun Maséhi Keur lumangsung Kalénder nu kiwari dipaké, misalna Kalénder Maséhi Kalénder Hijriyah Poé ieu na sajarah élmu Poé Ieu
  • Taun ka - 2021 Maséhi dina Kalénder Grégorian.
  • Abad ka - 1 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 1 tepi ka 100 Maséhi atawa ti dasawarsa 0 - an tepi ka 90 - an dina kalénder Gregorian. t s é Abad jeung Milénium
  • Juni nyaéta bulan ka - 6 kalénder Maséhi satutasna Juli sarta saméméh Méi.
  • Désémber nyaéta bulan ka - 5 kalénder Maséhi satutasna Juni sarta saméméh April.
  • Juli nyaéta bulan ka - 7 kalénder Maséhi satutasna Agustus sarta saméméh Juni.
  • Désémber nyaéta bulan ka - 12 kalénder Maséhi satutasna Januari sarta saméméh Nopémber. 2006
  • Taun ka - 2009 Maséhi dina Kalénder Grégorian.
  • Nopémber nyaéta bulan ka - 11 kalénder Maséhi satutasna Désémber sarta saméméh Oktober. 2006
  • Séptémber nyaéta bulan ka - 9 kalénder Maséhi satutasna Oktober sarta saméméh Agustus. 2006
                                     
  • Taun ka - 1999 Maséhi dina Kalénder Grégorian.
  • Agustus nyaéta bulan ka - 8 kalénder Maséhi satutasna Juli sarta saméméh Séptémber. 4 Agustus 1940 - Abdurrahman Wahid
  • Taun ka - 1994 Maséhi dina Kalénder Grégorian.
  • Taun ka - 1992 Maséhi dina Kalénder Grégorian.
  • Taun ka - 1991 Maséhi dina Kalénder Grégorian.
  • Taun ka - 1997 Maséhi dina Kalénder Grégorian.
  • Taun ka - 1996 Maséhi dina Kalénder Grégorian.
  • Abad ka - 16 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 1501 tepi ka 1600 Maséhi atawa ti dasawarsa 1500 - an tepi ka 1590 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 15 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 1401 tepi ka 1500 Maséhi atawa ti dasawarsa 1400 - an tepi ka 1490 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
                                     
  • Taun ka - 1986 Maséhi dina Kalénder Grégorian.
  • Abad ka - 14 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 1301 tepi ka 1400 Maséhi atawa ti dasawarsa 1300 - an tepi ka 1390 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 8 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 701 tepi ka 800 Maséhi atawa ti dasawarsa 700 - an tepi ka 790 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 7 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 601 tepi ka 700 Maséhi atawa ti dasawarsa 600 - an tepi ka 690 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 13 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 1201 tepi ka 1300 Maséhi atawa ti dasawarsa 1200 - an tepi ka 1290 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 12 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 1101 tepi ka 1200 Maséhi atawa ti dasawarsa 1100 - an tepi ka 1190 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 6 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 501 tepi ka 600 Maséhi atawa ti dasawarsa 500 - an tepi ka 590 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 9 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 801 tepi ka 900 Maséhi atawa ti dasawarsa 800 - an tepi ka 890 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 4 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 301 tepi ka 400 Maséhi atawa ti dasawarsa 300 - an tepi ka 390 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade
  • Abad ka - 5 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 401 tepi ka 500 Maséhi atawa ti dasawarsa 400 - an tepi ka 490 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade


                                     
  • Abad ka - 3 nyaéta abad nu lumangsung antara taun 201 tepi ka 300 Maséhi atawa ti dasawarsa 200 - an tepi ka 290 - an dina kalénder Gregorian. t s é Dékade

Users also searched:

Mashi, maséhi, masarakat . maséhi,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Mobil vs Zombies Kaulinan Online Gratis Taya Bonus deposit.

Maséhi atanapi kénca panah katuhu pikeun mindahkeun mobil. Maén AYEUNA​! tags: mobil, mobile, unity3d, webgl, zombie. ngabagikeun. Bonus kasino pangsaéna di The Lotter Taya Bonus deposit. Maséhi 2017, Florida Lotto, $ 30 juta MM 2015, Oregon Megabucks, $ 6.4 juta​ G. 2016, AS Powerball, $ 1 juta P. 2016, AS Powerball, $ 1 juta HV 2016,.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →