Back

ⓘ Anyang, Koréa Kidul




Anyang, Koréa Kidul
                                     

ⓘ Anyang, Koréa Kidul

Anyang nyaéta salah sahiji kota di Propinsi Gyeonggi, Koréa Kidul. Lokasina 20 km kiduleun Seoul sarta nyambung kana Subway Seoul Jalur 1 jeung Jalur 4. Kota tatangga lianna nyaéta Incheon jeung Gwangmyeong di beulah kulon, Suwon di beulah wétan kidul, jeung Gwacheon di beulah wétan kaléreunnana. Anyang sacara umum dibagi jadi dua bagian: Bagian tengah kota nu heubeul nu puseurna di Stasion Anyang, wewengkon paragi balanja kalayan toko jeung pasar di luar nupikaresepeun, sarta Pyéongchon, tempatna nu baleunghar. Ku lokasina nu stratégis, Anyang jadi puseur transportasi nu méré nah antara Séoul jeung kota gedé lianna di nagara ieu.

                                     
  • Anyang nyaéta salah sahiji kota di Propinsi Gyeonggi, Koréa Kidul Kota ieu ayana 20 km kiduleun Seoul sarta dihubungkeun ku Subway Seoul Jalur 1 jeung
  • Park Han - byul gumelar di Seoul, Koréa Kidul 17 Nopémber 1984 umur 36 taun nyaéta saurang modél jeung aktris Koréa Kidul Han - byul mangrupa mahasiswi lulusan
  • babagian nagara utama, babarengan jeung teukbyeolsi sarta gwangyeoksi. Koréa Kidul boga 8 propinsi jeung hiji propinsi otonom husus teukbyéoljachido 특별자치도
  • Gyéonggi - do nyaéta propinsi pangpadetna di Koréa Kidul Ibukota propinsina aya di Suwon. Seoul - kota panggedéna di Koréa Kidul tur mangrupa ibukota nasional - aya

Users also searched:

...