Back

ⓘ Ansan




Ansan
                                     

ⓘ Ansan

Ansan nyaéta salah sahiji kota di Propinsi Gyeonggi, Koréa Kidul. Kota ieu aya di kidueun Seoul, sarta jadi bagian tina Wewengkon Ibukota Nasional Seoul. Ansan dihubungkeun jeung Séoul ku karéta api ngaliwatan Subway Seoul Jalur 4.

Ansan perenahna di basisir Sagara Konéng urang lokal nyebut Sagara Kulon, dina 37°19′N 126°50′E. Sababaraha pulo nu aya di Sagara Konéng kaasup kana yurisdiksina. Nu panggedena sarta kasohor nyaéta Pulo Daébu.

Sababaraha institusi atikan hambalan luhur aya di Ansanm kaasup Ansan College, Ansan College of Technology, Seoul Institute of the Arts, jeung Universtas Hanyang.

                                     
  • Koréa anu boga kerja sama jeung poljan nyaéta Mokwon university jeung Ansan university anu siap narima mahasiswa Politéknik pajajaran nu hayang nuluykeun
  • Gwangju and Daejéon and the cities of Suwon, Chéongju, Yongin, Pohang, Ansan Anyang, Goyang, Séongnam, and Jéonju are divided into gu s, but do not
  • Suwon 수원시, 水原市, ibukota Ansan 안산시, 安山市 Anseong 안성시, 安城市 Anyang 안양시, 安養市 Bucheon 부천시, 富川市 Dongducheon 동두천시, 東豆川市 Gimpo 김포시, 金浦市 Goyang 고양시
  • Beomgye Ansan Line: Geumjeong - Sanbon - Surisan - Daeyami - Banwol - Sangnoksu - Hanyang Univ. at Ansan - Jungang - Gojan - Gongdan - Ansan - Singil

Users also searched:

...