Back

ⓘ Suwon




Suwon
                                     

ⓘ Suwon

Suwon nyaéta ibukota propinsi tur kota pnggedéna di Gyeonggi-do, Koréa Kidul. Suwon ayana kurang leuwih 30 kilométer kiduleun Seoul. Kadang-kadang Suwon disebut ibukotana maén bal urang Koréa ku sabab kasohorna Suwon Samsung Bluewings, sarta sacara tradisional dipikawanoh ogé minangka "The City of Filial Piety".

                                     

1. Tumbu kaluar

  • Galbijim wiki page on Suwon
  • Teaching English in Suwon
  • Official site of Hwaseong fortress
  • Open Directory category
  • Gyeonggi Suwon International School homepage
  • Suwon Samsung Bluewings official site
  • City government website
                                     
  • Gyéonggi - do nyaéta propinsi pangpadetna di Koréa Kidul. Ibukota propinsina aya di Suwon Seoul - kota panggedéna di Koréa Kidul tur mangrupa ibukota nasional - aya
  • Ryu Jun - yéol gumelar di Suwon Koréa Kidul, 25 Séptémber 1986 umur 34 taun nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka
  • Yoo Jeong - yeon Hangul: Hangul: 유정연, gumelar di Suwon Korea Selatan, 1 Nopémber 1996 umur 24 taun langkung dikenal salaku Jeongyeon nyaéta penyanyi
  • Inggris, Tim Henman, Oxford, Inggris. 1976 - Aktris Korea Kidul, Hyun Young, Suwon - Si, Korsel. 1980 - Jillian Hall, tukang gulat Amérika 1985 - Lauren Lapkus
  • November 1989 Fullerton, California, United States since November 1989 Suwon Gyeonggi - do, Korea Kidul since December 2001 Wikisource mibanda média
  • 4. Kota ieu wawatesan jeung Incheon sarta Gwangmyeong di beulah kulon, Suwon di wétan kidul, jeung Gwacheon di wétan kaléreunnana. Anyang sacara umum
  • Kota tatangga lianna nyaéta Incheon jeung Gwangmyeong di beulah kulon, Suwon di beulah wétan kidul, jeung Gwacheon di beulah wétan kaléreunnana. Anyang

Users also searched:

...