Back

ⓘ Daptar dékade




                                     

ⓘ Daptar dékade

Pikeun kagunaan sejen istilah "dékade", tempo Dékade disambiguasi.

Ieu mangrupa daptar dékade nu miboga artikel kalayan informasi nu leuwih loba ngeunaannana.

                                     
  • dina kalénder révolusionér Perancis. Kecap ieu diturunkeun tina basa Latin decas basa Yunani dekas tina deka, nu hartina sapuluh. Daptar dékade
  • milénium jeung abad. Kaca abad individual ngandung daptar dékade jeung taun. Tempo kalénder jeung daptar kalénder keur pangelompokan taun lianna. Tempo sajarah
  • saratus taun. Saabad sarua jeung sapuluh dékade Abad ieu, abad ka - 21, dimimitian ti taun 2001 nepi ka taun 2100. Daptar abad Luthfiyani, Lulu. Kamus Genggam
  • 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 Abad ka - 17 - Abad ka - 18 - Abad ka - 19 Kalénder kajadian t s é Abad jeung Milénium t s é Dékade jeung Taun
  • wétaneun Pilipina jeung 2.000 mil kiduleun Tokyo. Dina 1978, sanggeus tilu dékade minangka bagian ti Wewengkon pawalian PBB, Palau milih kamerdikaan tinimbang
  • 2019 2020 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 Kalénder kajadian t s é Abad jeung Milénium t s é Dékade jeung Taun
  • Toscana nu geus lila digunakeun kiwari mulai ngurangan salila sababaraha dékade kagésér ku basa Itali nu dipaké di Milan, puseur ékonomi Itali. Basa Itali

Users also searched:

...
...
...