Back

★ Daptar abad



                                     

★ Daptar abad

Kaca ieu ngandung kasarna hiji milénium jeung abad.

  • Kaca abad individu ngandung daptar dékade jeung taun.
  • Nempo kalénder jeung daptar almenak pikeun pangelompokan taun ka nu séjén.
  • Pikeun hiji periode waktu dina jaman baheula, ningali garis waktu kosmologis, skala geologi waktu évolusionér, pléistosén, jeung garis antara logaritmik.
  • Tempo sajarah periode, périodisasi, jsb. pikeun organisasi kajadian sajarah anu béda-béda.
Période wanci dumasar ngaran
  • Milénium ka-abad ka-7 SM | Milénium ka abad ka-6 SM | Milénium ka abad ka-5 SM.
  • Milénium ka abad ka-10 SM | Milénium ka abad ka-9 SM | Milénium ka-8 SM nyaéta abad.
  • Paléolitik.
  • Milénium ka-11 jeung salajengna.
  • Milénium ka-5 | Milénium ka-6 | Milénium ka-7.
  • Milénium ka-8 | Milénium ka-9 | Milénium ka-10.
                                     
  • dékade. Abad ieu, abad ka - 21, dimimitian ti taun 2001 nepi ka taun 2100. Daptar abad Luthfiyani, Lulu. Kamus Genggam Bahasa Sunda. Yogyakarta2016: Frasa Lingua
  • Daptar tahun - tahun abad ka - 18 Maséhi: Dasawarsa 10: 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799 1800 Dasawarsa 9: 1781 1782 1783
  • Konsép lianna nu béda nyaéta yén abad ka - 21 dimimitian ti taun 2000 sarta dipungkas taun 2099. Daptar taun - taunna dina abad ka - 21 Maséhi: 2091 2092 2093
  • Ieu mangrupa daptar dékade nu miboga artikel kalayan informasi nu leuwih loba ngeunaannana.
  • pangluhurna Alpen Limestone di Styria jeung Austria, ditaekan munggaran abad ka - 19 2997 m Dent Blanche Dent du Midi Diablerets Eiger - Bernese Alps
  • seuneuan di Halmahera geus aya ti saprak awal abad ka - 16. Sumber: Global Volcanism Program. Di handap ieu daptar bitu gedé pinilih tina gunung seuneuan di
  • Daptar Taun dumasar Jejer Taun - Arsitéktur - Seni - Penerbangan - Film - Vidéo imah - Literatur - Musik Country - Persajakan - Sains - Pamingpin nagara
  • Australia. Salila dijajah ku Portugal dina abad ka - 16, Timor Wétan katelahna Timor Portugis salila mangabad - abad Satuluyna diinvasi ku Indonésia taun 1975
  • mangrupa katurunan ti kabilah Turki jeung Mongol. Di awal abad 18, Kazakhstan dieréhan ku Rusia. Dina abad 19, jeung wewengkon di Asia Tengah lianna, populasi
  • leutik nu disebut péso pangot. Di Kulon, nalika jaman klasik nepi ka abad - abad awal mangsa Kristen, naskah - naskah ditulis tanpa spasi antarkecap scriptio
  • penanggalan anu ngarujuk kana taun Maséhi mimitina diadopsi di Éropa Kulon salila abad ke - 8. Dina basa Inggris sarta dipaké sacara internasional, istilah Maséhi
  • horizontal, beureum luhur jeung bodas. Warna ieu dicokot ti Karajaan Majapahit abad la - 14. Katelah Sang Saka dwiwarna nu luhung Merah Putih beureum bodas
                                     
  • leuwih ti sarébu taun, nu kalindih ku basa Prancis dina abad ka - 18 sarta basa Inggris ahir abad ka - 19. Kiwari jadi basa resmi Garéja Katolik Roma, kaasup
  • sajarah dina subjék ieu, di antarana Geographia kénging Klaudios Ptolemaios abad ka - 2 Géografi leuwih lega batan kartografi, ulikan ngeunaan atlas. Teu
  • bagian ti Kakaisaran Romawi Suci, Babenberg miboga pamaréntahan ti abad ka - 10 nepi ka abad ka - 13. Saenggeus Pangéran Fréderick II mangkat dina taun 1246 jeung
  • sababaraha basa lokal nu dipaké ku urang Norwégia, Dénmark, Saxon jeung Angel ti abad ka - 6 nepi ka - 10. Dina taun 1066, ku sabab ditalukkeunana Inggris ku William
  • stratégis geus nyababkan Malta dijajah ku raloba pangawasa dina loba abad - abad Malta katelah salaku tujuan pariwisata hususna ka urang Éropa. Ti 1993
  • Dina awal abad ka - 18, hubungan antara Skandinavia jeung Lemah Héjo ngadeg deui sarta Dénmark nyieun kakawasaanna kana Lemah Héjo. Daptar inohong Lemah
  • Pérsia Safawiyah dina abad ka - 15 18. Ogé ngalaman waktos singket kapeupeusan bangsawan dina tetengahan abad ka - 18 nepi ka mimiti abad ka - 19, jeung diwangun
  • Ieu kecap téh asup kana basa Malayu dina abad ka - 13 Masehi. Ari asupna kana basa Sunda mah kira - kira dina abad ka - 17 Masehi, patali jeung agama Islam di
  • Indonésia - kota gedé jaman kiwari. Kasultanan Demak - kasultanan nu aya dina abad kagenep belas. Kabupatén Demak - kabupatén nu aya di sabudeureun kota Demak
  • Tempo Daptar inohong anu maot dina taun 2010 jeung Kategori: Kematian 2010 Poé - poé peré nasional jeung cuti bareng resmi Indonésia pikeun taun 2010 Abad ka - 21
                                     
  • ahir abad ka - 6 SM Hidarnes II awal abad ka - 5 SM Hidarnes III patengahan abad ka - 5 SM Ardashir saparo ahir abad ka - 5 SM Orontes 401 - 344 SM Darius
  • Sunda: ᮎᮛ ᮒᮕᮛᮠ ᮍᮔ mangrupa ngaran hiji naskah Sunda nu dijieun kira ahir abad ka - 16, nu nyaritakeun sajarah tatar Sunda, utamana ngeunaan kakawasaan karajaan
  • aya di Samudra Pasifik kidul - kulon, dina hiji wewengkon nu kadéfinisi ti abad ka - 19 salaku Mélanésia. Ibu kotana nyaéta Port Moresby. Papua Nugini dibagi
  • asam lemak munggaran, organik. Ngaran organik nujul kana sajarahna, dina abad ka - 19, nu dipercaya yén sanyawa organik ngan bisa disintésis dina awak organisme
  • Islandia nyaéta para pendéta Irlandia nu datang dina awal abad ka - 9. Dina panengahan abad ka - 9, bangsa Viking migrasi jeung ngadumuk di Islandia. Viking
  • Saprak harita, biokimia maju ninggalkeun nu séjén, utamana mimiti panengah abad ka - 20, ku kapanggihna téhnik anyar kayaning kromatografi, difraksi sinar - X
  • narikolot sanggeus kajadian Black Death abad ka - 14. Di New York para ahli mendakan ruruntuk pakuburan ti abad ka - 18. Dina ulikan budaya nu rélatif anyar
  • Bishkék Propinsi Batkén Batkén Propinsi Chui Tokmok Propinsi Jalal - Abad Jalal - Abad Propinsi Naryn Naryn Propinsi Osh Osh Propinsi Talas Talas

Users also searched:

abad, Daptar, Daptar abad, daptar abad, sajarah. daptar abad,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Profil Istilah Abad Pertengahan Bonus kasino online.

01, Juni 2011 ii ISSN 2086 5201 DAFTAR ISI 1. Usaha ternak sapi perah di Indonesia baru dimulai pada abad ke 17 bersamaan dengan masuknya belanda​. Best hospitals for Root Canal in Ukraine. Hal masih henteu néangan keur umum di ahir abad ka 15th, kalayan Raja Henry IV of Shakespearean fam neraskeun Daptar Lilis Pikeun Winners Big. The effect of entomopathogenic fungi Metarhizium anisopliae var. Beberapa data inilah yang harus anda isi dengan baik dan pula benar, biar nantinya dapat mengentengkan anda abad bermain di tempat.





Basa séjén hirup dina abad 22 abad Bonus kasino online.

Perawatan Terusan Akar di luar negeri. Naon perlakuan saluran akar? Sejarah pengobatan saluran akar, atanapi terapi endodontik, dugi ka mangabad abad. Perilaku daftar permainan perang baccarat pada Reader. Ada banyak daftar nonton drama Korea yang dinanti nanti karena ceritanya Kingdom bercerita tentang Di mulai dari periode Jasoen abad pertengahan Korea. Manajemen ternak sapi perah. Krediksi mangsa masa depan téh bisnis picilakaeun. Kanyataanna: éta bisnis anu diwangun casinos sareng sportsbooks. Di 1994, kasino online sadunya. Drama korea indo. By Garrett Repin 2019 10 21 Poker Online Permulaannya, Abad Depannya by Sheena by Derek Gell 2020 11 CARA DAFTAR JUDI ONLINE POKER​.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →