Back

ⓘ Daptar propinsi di Indonésia dumasar jumlah pangeusi




                                     

ⓘ Daptar propinsi di Indonésia dumasar jumlah pangeusi

Di handap ieu daptar propinsi di Indonésia dumasar jumlah pangeusi.

Data-data asalna ti The World Gazetteer nu ngagunakeun hasil sénsus resmi pamaréntah taun 2000.

  • Bengkulu - 1.567.432
  • Kalimantan Barat - 4.034.198
  • Jambi - 2.413.846
  • Bali - 3.151.162
  • Yogyakarta - 3.122.268
  • Sulawesi Utara - 2.012.098
  • Riau - tidak ada data
  • Irian Jaya Barat - belum berdiri
  • Maluku - 1.205.539
  • Sulawesi Tenggara - 1.821.284
  • Sumatra Utara - 11.649.655
  • Nusa Tenggara Barat - 4.009.261
  • Sulawesi Tengah - 2.218.435
  • Kalimantan Timur - 2.455.120
  • Banten - 8.098.780
  • Bangka-Belitung - 900.197
  • Sumatra Barat - 4.248.931
  • Jakarta - 8.389.443
  • Aceh - 3.930.905
  • Sumatera Selatan - 6.899.675
  • Maluku Utara - 785.059
  • Gorontalo - 835.044
  • Kalimantan Selatan - 2.985.240
  • Sulawesi Selatan - 8.059.627
  • Nusa Tenggara Timur - 3.952.279
  • Papua - 2.220.934
  • Kepulauan Riau - tidak ada data
  • Jawa Timur - 34.783.640
  • Lampung - 6.741.439
  • Jawa Tengah - 31.228.940
  • Jawa Barat - 35.729.537
  • Kalimantan Tengah - 1.857.000
TOTAL 206.264.595
                                     

1. Tempo ogé

  • Daptar propinsi di Indonésia dumasar lega wilayah
  • Pamekaran daérah di Indonésia
  • Jumlah wilayah administratif di Indonésia
  • Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia
  • Lambang propinsi-propinsi di Indonésia
                                     
  • Di handap ieu daptar propinsi di Indonésia dumasar lega wilayah. Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia Daptar propinsi di Indonésia dumasar jumlah
  • kapuloan Indonésia geus dieusian antara 2 yuta nepi ka 500.000 taun kaliwat.. Bangsa Austronésia, nu ayeuna mangrupa mayoritas pangeusi Indonésia pindah
  • kalurahan. Pangeusi kota Cirebon ngawengku rupa - rupa étnis, teu nan saukur ti Indonésia tapi ogé ti luar Indonésia utamana Cina jeung Arab. Dumasar kana hasil
  • Kulon basa Indonésia Jawa Barat disingget jadi Jabar aksara Sunda: ᮏᮝ ᮊ ᮜ ᮔ nyaéta salah sahiji propinsi di Indonésia Ayana di beulah kulon
  • Éjahan Basa Indonésia heubeul: Bandoeng mangrupa ibukota propinsi Jawa Kulon, Indonésia Aya di dataran luhur plateau 768 méter mean sea level di luhureun
  • lenong sarta topeng batawi Si Janthuk anu kiwari geus dianggap langka. Jumlah pangeusi di Jakarta kira - kira 7.512.323 2006 tapi lamun beurang, angka ieu nambah
  • 2011 - 2016 Gegekna jumlah pangeusi di Cianjur teu rata, nyaéta: 63, 90  di wewengkon kalér anu lega wewengkonna 30, 78  19, 19  di wewengkon tengah anu
  • Pariséy : Ngagambarkeun panglindungan pamaréntah daérah ka Pangeusi jeung sakabéh kabeungharan alam di wewengkon Kabupatén Sukabumi. Warna Hideung : Hartina
  • ᮞ ᮙ ᮓ mangrupa salah sahiji kabupatén nu aya di Propinsi Jawa Kulon, Indonésia Sacara géografis aya di 6 40 - 7 83 Lintang Kidul jeung 107 44 Bujur
  • administratif munggaran di Jawa Barat. Kiwari Cimahi jadi salah sahiji kawasan pertumbuhan Kota Bandung di béh kulon. Jumlah pangeusina 483.000 jiwa
  • Pajajaran jadi salah sahiji ti kota anu panggedéna di Indonésai jaman patengahan, kalawan jumlah pangeusi nepi ka 48.000 jiwa. Ngaran Pajajaran teras dipaké

Users also searched:

...
...
...