Back

ⓘ Kota Jakarta Kidul




Kota Jakarta Kidul
                                     

ⓘ Kota Jakarta Kidul

Jakarta Kidul nyaéta hiji kota di beulah kidul Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di beulah kalér Jakarta Kidul wawatesan jeung Jakarta Pusat, di beulah wétan jeung Jakarta Wétan, di beulah kidul jeung Dépok, di beulah kulon kalérna jeung Jakarta Kulon sarta kulon kidulna jeung Tangerang.

Jakarta Kidul mangrupa kota di DKI panggedéna, miboga pangeusi panglobana, tur pangbeungharna.

                                     

1. Daptar Kacamatan Jakarta Kidul

Kacamatan di Jakarta Kidul nyaéta:

  • Pancoran, Jakarta Selatan
  • Tebet, Jakarta Selatan
  • Pasar Minggu, Jakarta Selatan
  • Kebayoran Baru, Jakarta Selatan
  • Cilandak, Jakarta Selatan
  • Setiabudi, Jakarta Selatan
  • Mampang Prapatan, Jakarta Selatan
  • Kebayoran Lama, Jakarta Selatan
  • Pesanggrahan, Jakarta Selatan
  • Jagakarsa, Jakarta Selatan
                                     
  • Mampang Prapatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kidul Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Ibukota Jakarta Aksara Sunda Baku: ᮓᮆᮛ ᮮ ᮞ ᮞ ᮄᮘ ᮊ ᮒ ᮏᮊ ᮒ disingget DKI Jakarta atawa Jakarta nyaéta salah sahiji propinsi sakaligus ibu kota Indonésia
  • Rawajati nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pancoran, Kota Jakarta Kidul Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Pengadegan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pancoran, Kota Jakarta Kidul Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Guntur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setiabudi, Kota Jakarta Kidul Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Karét nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setiabudi, Kota Jakarta Kidul Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Setiabudi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setiabudi, Kota Jakarta Kidul Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Lénténg Agung nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Jagakarsa, Kota Jakarta Kidul Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Kuningan Timur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setiabudi, Kota Jakarta Kidul Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Karét Semanggi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setiabudi, Kota Jakarta Kidul Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Ménténg Atas nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setiabudi, Kota Jakarta Kidul Propinsi DKI Jakarta Indonésia.

Users also searched:

...
...
...