Back

ⓘ Kota Jakarta Pusat




Kota Jakarta Pusat
                                     

ⓘ Kota Jakarta Pusat

Jakarta Pusat nyaéta hiji kota di puseur Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di kaléreun Jakarta Pusat wawatesan jeung Jakarta Utara, di beulah wétan jeung Jakarta Timur, di beulah kidul jeung Jakarta Selatan sarta di beulah kulonna wawatesan jeung Jakarta Barat.

Jakarta Pusat mangrupa kota pangleutikna di DKI.

                                     

1. Daptar kacamatan:

  • Tanah Abang, Jakarta Pusat
  • Kemayoran, Jakarta Pusat
  • Cempaka Putih, Jakarta Pusat
  • Gambir, Jakarta Pusat
  • Sawah Besar, Jakarta Pusat
  • Johar Baru, Jakarta Pusat
  • Senén, Jakarta Pusat
  • Ménténg, Jakarta Pusat
                                     
  • Sawah Besar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Johar Baru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Cempaka Putih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Ménténg nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Ménténg, Kota Jakarta Pusat Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Serdang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kemayoran, Kota Jakarta Pusat Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Kemayoran nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kemayoran, Kota Jakarta Pusat Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Senén nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Senén, Kota Jakarta Pusat Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Cikini nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ménténg, Kota Jakarta Pusat Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Kenari nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Senén, Kota Jakarta Pusat Propinsi DKI Jakarta Indonésia.

Users also searched:

...
...
...