Back

ⓘ Kota Jakarta Kulon




Kota Jakarta Kulon
                                     

ⓘ Kota Jakarta Kulon

Jakarta Kulon nyaéta salah sahiji kota di béh kulon Daérah Khusus Ibukota Jakarta. Di kaléreun Jakarta Kulon wawatesan jeung Jakarta Utara, di wétaneunnana jeung Jakarta Pusat, di kiduleunnana jeung Jakarta Selatan sarta di kuloneunnana jeung Tangerang.

                                     

1. Kacamatan di Jakarta Kulon

  • Taman Sari, Jakarta Kulon
  • Palmérah, Jakarta Kulon
  • Cengkaréng, Jakarta Kulon
  • Kembangan, Jakarta Kulon
  • Grogol Petamburan, Jakarta Kulon
  • Kebon Jeruk, Jakarta Kulon
  • Kalideres, Jakarta Kulon
  • Tambora, Jakarta Kulon
                                     
  • Kebon Jeruk nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Taman Sari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Ibukota Jakarta Aksara Sunda Baku: ᮓᮆᮛ ᮮ ᮞ ᮞ ᮄᮘ ᮊ ᮒ ᮏᮊ ᮒ disingget DKI Jakarta atawa Jakarta nyaéta salah sahiji propinsi sakaligus ibu kota Indonésia
  • Grogol Petamburan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Taman Sari, Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia. Glodok dina taun 1910. Glodok dina taun 2010
  • Tambora nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Angké nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Semanan adalah salah satu kalurahan dikacamatan Kalideres, Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Cengkaréng Barat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cengkaréng, Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Pekojan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Kredang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Kalianyar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Kulon Propinsi DKI Jakarta Indonésia.

Users also searched:

...
...
...