Back

ⓘ Kota Jakarta Kalér




Kota Jakarta Kalér
                                     

ⓘ Kota Jakarta Kalér

Jakarta Kalér nyaéta salah sahiji kota di Jakarta beulah kalér. Di beulah kaléreun Jakarta Kalér wawatesan jeung Laut Jawa, di beulah wétan jeung Bekasi, di beulah kidul jeung Jakarta Barat, Jakarta Pusat sarta Jakarta Timur. Di beulah kuloneunnana Jakarta Kalér wawatesan jeung Tangerang.

Di Jakarta Kalér aya Palabuan Tanjung Priok, Palabuan Sunda Kelapa jeung Balaikota lawas kota Batavia nu kiwari disebut Musieum Kota Jakarta.

Lega wilayah Jakarta Kalér aya 137 km pasagi, nu dicicingan ku jumlah pangeusi 1.181.096 jiwa lalaki 604.778, awéwé 576.218, per 08/2006

                                     

1. Daptar Kacamatan di Jakarta Kalér

Daptar kacamatan di Jakarta Kalér:

  • Cilincing, Jakarta Kalér
  • Koja, Jakarta Kalér
  • Tanjung Priok, Jakarta Kalér
  • Kelapa Gading, Jakarta Kalér
  • Pademangan, Jakarta Kalér
  • Penjaringan, Jakarta Kalér
                                     
  • Kelapa Gading nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Kalér Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Kota Bambu Utara nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Palmérah, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Cilincing nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Cilincing, Kota Jakarta Kalér Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • beulah wétan kalér Kabupatén Bogor di beulah kidul, sarta Kota Dépok di beulah kulon kidulna. Bekasi mangrupa salah sahiji kota pangrojong Jakarta salian ti
  • Lagoa nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Koja, Kota Jakarta Kalér Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Rorotan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilincing, Kota Jakarta Kalér Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Koja nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Koja, Kota Jakarta Kalér Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Ancol nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pademangan, Kota Jakarta Kalér Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Penjaringan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Penjaringan, Kota Jakarta Kalér Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Marunda nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilincing, Kota Jakarta Kalér Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Kali Baru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilincing, Kota Jakarta Kalér Propinsi DKI Jakarta Indonésia.
  • Pejagalan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Penjaringan, Kota Jakarta Kalér Propinsi DKI Jakarta Indonésia.

Users also searched:

...
...
...