Back

ⓘ Sulawesi Kidul Wétan




Sulawesi Kidul Wétan
                                     

ⓘ Sulawesi Kidul Wétan

Sulawesi Tenggara ditetepkeun minangka Daérah Otonom dumasar Perpu No. 2 taun 1964 Juncto UU No. 13 Tahun 1964. Tadina ngawengku opat kabupatén nyaéta: Kabupatén Kendari, Kabupatén Kolaka, Kabupatén Muna, jeung Kabupatén Buton kalayan Kota Kendari minangka ibukota propinsina. Sanggeus pamekaran, Sulawesi Tenggara miboga 10 kabupatén jeung kota.

                                     

1. Pamaréntahan

Daptar Gubernur

  • Ir. H. Alala 1982-1987 jeung 1987 - 1992
  • Drs. Abdullah Silondae 1978 - 1982
  • Ali Mazi, SH 2003 - 2008
  • Drs. H. La Ode Kaimoeddin 1992 - 1997 dan 1997-2002
  • Bogjen Edy Sabara 1966-1978
  • La Ode hadi 1965 - 1966
  • J. Wayong 1964 - 1965
                                     

2. Perwakilan di Jakarta

Anggota DPR ti Propinsi Sulawesi Tenggara

  • Rustam E. Tamburaka P. Golkar
  • Arbab Paproeka P. PAN
  • Habil Marati P PPP
  • Razak Porosi P. PDIP
  • Mustika R P Golkar

Anggota DPD ti Propinsi Sulawesi Tenggara

  • Yokoyama Sinapoy, H., Drs.
  • Marwan Aidit, Drs., K.H.
  • La Ode Ida
  • M. Yunus Sjamsoeddin, H., Ir.,

Citakan:SulTra

                                     
  • Sulawesi Kidul gubernur propinsi, Indonesia. Daérah otoritas kantor ieu nyertakeun Sulawesi Kidul dan Sulawesi Kidul Wétan dugi ka propinsi Sulawesi Kidul
  • Lintang Kidul 116 48 - 122 36 Bujur Wétan Wates wilayah: Kalér: Sulawesi Tengah Wétan Teluk Boné jeung Sulawesi Tenggara Kulon: Selat Makassar Kidul Laut
  • panggedéna ka - 11 sadunya. Sulawesi ngawates jeung Bornéo di kulon, Filipina di kalér, Florés di kidul Timor di wétan kidul sarta Maluku di beulah kuloneunnana
  • Tenggara Wétan Nusa Tenggara Timur Nusa Tenggara Kulon Nusa Tenggara Barat Sulawesi Sulawesi Tengah Gorontalo Sulawesi Kalér Sulawesi Utara Sulawesi Tenggara
  • Jambi, Lampung, DKI Jakarta, Kalimantan Kidul Kalimantan Wétan Kalimantan Kalér, Sulawesi Tengah, Sulawesi Kidul Nusa Tenggara Kulon, nu sumebar di 33
  • nyaéta propinsi Jawa Wétan Sulawesi Tengah, Sulawesi Kidul Sulawesi Tenggara, Gorontalo, Nusa Tenggara Kulon, Nusa Tenggara Wétan nu sumebar di 19 kabupaten kota
  • beulah kulon sareng kalér, Kabupaten Sigi di beulah kidul sareng Kabupaten Parigi Moutong di wétan Kota Palu mangrupikeun kota lima diménsi anu diwangun
  • Kalimantan Kidul Daptar paguron luhur swasta di Kalimantan Wétan Daptar paguron luhur swasta di Sulawesi Kalér Daptar paguron luhur swasta di Sulawesi Tengah
  • Nusa Tenggara Wétan Anjungan Kalimantan Kulon Anjungan Kalimantan Tengah Anjungan Kalimantan Kidul Anjungan Kalimantan Wétan Anjungan Sulawesi Kalér Anjungan

Users also searched:

...
...
...