Back

ⓘ Nanotéhnologi




                                     

ⓘ Nanotéhnologi

  • Nanotéhnologi salaku istilah koléktif nujul ka perkembangan téhnologis dina skala nanométer, biasana 0.1 - 100 nm Sananométer sarua jeung sapersarébu mikrométer
  • jsb. rancang bahan, sarta untung rugina dina produksi industrial. Nanotéhnologi - - - ngulik jeung nyipta bahan hasil rékayasa molekular nanomaterial
  • padungdengan pikeun ngamangpaatkeun ATP pikeun sumber tanaga pikeun nanotéhnologi jeung cangkok. Artificial pacemaker bisa jadi teu kudu maké batré. daur

Users also searched:

...
...
...