Back

ⓘ Robot




                                               

Nickelodeon

Go, Diego, Go! Blues Clues Nihao, Kailan My Life as a Teenage Robot The Fairly OddParents Yo Gabba Danny Phantom Drake and Josh Hi-5 Tak and The Power of Juju True Jakson, VP The Backyardigans SpongeBob SquarePants iCarly Wolverine Chalkzone The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius Artzooka Wow, Wow, Wubbzy! Sam and Cat +H20 The Mighty B! Victorious Lola and Virginia George Lopez Dora the Explorer

                                               

Bungkus

Bungkus nyaéta hiji tarékah pikeun ngajaga barang atawa hasil produksi tina karuksakan salila diteundeun, saméméh dipaké, kitu deui dinamangsa dipindahkeun tina hiji tempat ka tempat anu séjéna. Bungkus ogé mangrupa hiji sistem anu terkoordinasi dina nyiapkeun barang anu baris dipindahkeun, ditunda digudang, jualeun, jeung dina mangsa saméméh barangna dipaké.

                                               

Daptar basa pamrograman dumasar alpabét

Perluna runtuyan basa program nyaéta keur nyatet basa program nu aya, boh nu ayeuna dipaké atawa pernah dipaké, diruntuykeun dumasar kana abjad. Runtuyan séjénna dumasar kana: Kategori Sajarah Generasi Abjad Catetan: Dialek BASIC geus dipindahkeun sacara misah List of BASIC dialects. Citakan:CompactTOC4

                                     

ⓘ Robot

  • Rejected prototype for Ada Redcode REDO REFAL Revolution REXX Rigal Rlab Robot Scripting Language RSL RPG Report Program Generator RPL Ruby RuneScript
  • atawa algoritma sarta bisa ogé salaku alat kadali luar saperti printer, robot jeung nu séjénna. Target: Basa program béda jeung basa alami yén dina basa
  • episode 2006 2011 Friday Night Lights Tyra Collette 52 episode 2007 2011 Robot Chicken Various characters sora 5 episode 2009 CSI: Miami Marisa Dixon

Users also searched:

...