Back

ⓘ Métode ilmiah




                                               

Rancangan percobaan

Statistikawan nu ngamimitian mikirkeun métodeu keur désain percobaan nyaéta Sir Ronald A. Fisher. Anjeunna ngajelaskeun kumaha tes hypothesis hiji wanoja ngabédakan mana nu mimiti diasupkeun kana cangkir antara susu jeung gula. Katempona siga hal nu sapele, cara anjeunna keur ngagambarkeun ide penting dina désain percobaan. Désain percobaan diwangun dumasar kana analisis varian, kumpulan modél nu varianna diobservasi dibagi-bagi kana sababaraha komponen, dumasar kana faktor nu béda saperti diestimasi jeung/atawa di tes. Pangwangunan téori modél liniér nuturkeun sarta ngaleuwihan kasus nu d ...

                                     

ⓘ Métode ilmiah

  • tulang. Dokter bakal ngobatan neuroblastoma dumasar kana tingkat sumebarna. Métode nu disarankeun nyaéta operasi pangangkatan tumor, kémoterapi diancurkeunna
  • Éncang - éncang Éncang - éncang Aquarius remigis Klasifikasi ilmiah Karajaan: Animalia Filum: Artropoda Kelas: Serangga Ordo: Hemiptera Subordo: Heteroptera
  • faktor Laiden V, protéin C, protéin S, jeung lupus antikoagulan dina awak. Métode pannggambaran ogé dipaké pikeun ninggali dimana tempat pambekuan getih.

Users also searched:

...
...
...