Back

ⓘ Vidéo




                                     

ⓘ Vidéo

  • alam di AS. Helium, Wikipédia édisi basa Inggris. Disalin 1 Agustus 2007. Vidéo Hélium Cair Liquid Helium Video Umum US Government Bureau of Land Management:
  • sakapeung mah disingget YCC. Y CbCr mindeng disebut YPbPr lamun dipaké dina vidéo komponén analog, sok sanajan istilah Y CbCr ilahar ogé dipaké keur duanana
  • jeung diréktori karya - karya nu lisénsina bébas Internet Archive - koléksi vidéo online nu bisa diaksés sacara bébas Project Gutenberg - koléksi dokumén
  • vidéo panarima kudu ngademodulasi jeung nerapkeun koreksi kasalahan kana sinyal. Tuluy, transport stréam bisa didemultipleks jadi stréam poko. Vidéo
  • bisa dikirimkeun salila période wanci ieu. Pause antara pangiriman data vidéo dipaké dina grafik komputer wanci nyata keur ngajalankeun rupa - rupa oprasi
  • nganyutradaraan vidéo klip band anyar, Robin Hood. Teu tanggung - tanggung, komo Andah ogé duét babarengan Robin Hood sarta jadi modél vidéo klip di single
  • ACMS Automatic Channel Memory System nyaéta hiji sistim di mana sistim vidéo saperti VCR bisa nyungsi jeung ngarékam sistim broadcasting sacara otomatis
  • jeung set - top box nu nyayagakeun sababaraha tipe konéktor kaluaran audio vidéo Istilah tuner nu disaruakeun jeung panarima sabenerna mah kurang merenah

Users also searched:

...
...
...