Back

ⓘ Téhnologi informasi




                                     

ⓘ Téhnologi informasi

  • atawa disingget dial - up nyaéta istilah basa Inggris pikeun téknologi informasi anu nujul kana aksés Internet kalayan ngagunakeun sambungan telepon tetep
  • netral, saingan di perlombaan olahraga internasional, jeung kompetisi téhnologi seperti Perlombaan Angkasa. AS jeung Uni Soviét ogé saingan dina rupa - rupa
  • Youngsan Paguron luhur Seni Busan - Busan Arts College Paguron luhur Téhnologi Informasi Busan Paguron luhur Kyungsang Busan Paguron luhur Politéhnik Busan
  • Spamming nyaéta kalakuan ngirimkeun surelek electronik nu teu dipiharep. Hiji kaca article mangrupa masalah spam dina 1998 dumasar kana salaku pesen text

Users also searched:

...
...
...