Back

ⓘ 10 Oktober



                                     

ⓘ 10 Oktober

  • 680 - Pangbantéan Karbala, Hussein bin Ali ditandasa ku pasukan titahan Khalifah Yazid bin Muawiyah.
  • 1997 - Pasawat Austral Líneas Aéreas Flight 2553 murag jeung ngabeledug di Uruguay, niwaskeun 74 jalma.
  • 1998 - Pasawat jét Kongo ditembak ku para pamungpang di Kindu, 41 urang maraot.
  • 1935 - Kudéta di Yunani mungkasan Républik Hellenik Kadua.
  • 1957 - Présidén Eisenhower tamada ka Menteri Paduitan Ghana Gbedemah alatan teu diladangan di hiji réstoran di Delaware.
  • 2004 - Arménia jeung Turki néken Protokol Zurich, tapi duanana teu kungsi ngaratifikasi.
  • 1970 - Fiji merdéka ti Inggris Raya.
  • 1980 - Gempa Al Asnam narajang Aljazair kaler, niwaskeun 2.633 jalma jeung natuan 8.369 séjénna.
  • 1986 - Lini 5.7SR San Salvador, niwaskeun 1.500 jalma.
  • 1928 - Chiang Kai Sek jadi pupuhu di Républik Cina.
  • 2018 - Badéy Michael narajang Pasisian Florida, nandasa 57 jalma sarta karugian materi AS$ 25.000.
  • 2015 - Bom kembar ngabeledug di puseur nagri Turki, Ankara. Saratus dua maot, 400 tatu.
                                     

1. Nu babar

  • 1813 - Giuseppe Verdi, komposer Italia td. 1901
  • 1924 - Umar Wirahadikusumah, Wakil Présidén Républik Indonésia kaopat
  • 1982 - Dan Stevens, aktor Inggris
  • 1966 - Tony Adams, manten bék Inggris, Romford, London, Inggris.
  • 1954 - David Lee Roth, manten vokalis grup musik Van Halen, Boomington, Indiana, AS.
  • 1963 - Anita Mui, béntang filem Mandarin, Mongkok, Hongkong. td. 2003.
  • 1994 - Bae Suzy, artis Koréa Kidul
  • 1946 - Naoto Kan, pulitikeus Jepang
  • 1960 - Eric Martin, vokalis Mr. Big, Long Island, New York, AS.
  • 1960 - Simon Townsend, vokalis jeung gitaris The Who, Chiswick, London, Inggris.
                                     

2. Nu pupus

  • 1659 - Abel Tasman, sodagar tur pangjajah Walanda l. 1603
  • 1974 - Lyudmila Pavlichenko, sniper Rusia l. 1916
  • 1913 - Katsura Tarō, Perdana Mentri Jepang ka-11, 13 jeung 15.
  • 2004 - Christopher Reeve, aktor Amérika l. 1952
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →