Back

ⓘ 10 Séptémber



                                     

ⓘ 10 Séptémber

  • 1784 - William Herschel manggihan galaksi NGC 23.
  • 1823 – Simón Bolívar named President of Peru
  • 1912 - Sarékat Dagang Islam, dina pingpinan Tjokroaminoto, robah ngaran jadi Sarékat Islam.
  • 1927 - Perancis ngajawaraan Piala Davis munggaran.
  • 2003 - Anna Lindh, Mentri Luar Negri Swédia ditusuk basa keur balanja sarta antukna nuluy pas isukanana.
  • 1898 – Ratu Elisabeth ti Austria ditelasan ku Luigi Lucheni.
  • 1945 - Badan Kaamanan Rahayat Laut, pibakaleun TNI Angkatan Laut, diadegkeun ku palaut-palaut véteran Koninklijke Marine jeung Kaigun.
  • 1974 - Guinea Bissau merdéka ti Portugal.
  • 1977 - Guillotine pamungkasan dipaké minangka alat hukuman maténi nalika Hamida Djandoubi diéksékusi di Marseille.
  • 1846 – Elias Howe meunangkeun patén mésin jait.
  • 2002 - Swiss, nu dipikawanoh minangka nagara nétral, gabung jeung PBB.
  • 1939 – Kanada dina pingpinan Mackenzie King, ngedalkeun perang ka Jérman.
  • 1858 – George Mary Searle nimu asteroid 55 Pandora.
  • 1964 - Jack Ma, pangusaha Tionghoa
  • 1950 - Joe Perry, gitarist Aerosmith, Lawrence, Massachusetts, AS.
  • 1968 - Guy Ritchie, sutradara Inggris, popotongan Madonna, Hatfield, Hertfordshire, Inggris.
  • Nu babar
  • 1951 - Harry Roesli, seniman Bandung, Bandung, Jawa Barat, Indonesia.
  • 1958 - Chris Columbus, sutradara Amérika Home Alone jsb, Pennsylvania, AS.
  • 1960 - Colin Firth, aktor Inggris, Grayshott, Hampshire, Inggris.
  • 1974 – Ryan Phillippe, aktor Amérika
  • 1995 – Jack Grealish, pamaén bola Inggris
  • 1974 – Ben Wallace, pamaén baskét Amérika
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →