Back

★ 19 Agustus



                                     

★ 19 Agustus

  • 1895 - Taiwan ieu dina kakawasaan Jepang sanggeus Cina kapaksa ngaleupaskeun Pulo Taiwan sabab leungit hiji perang ka Jepang. Jepang ngawasana hiji relatif lila, nyaéta nepi ka Perang Dunya KADUA.
  • 1944 - Perang Dunya II: Lekasanna Operasi Bagration.
  • 1919 - Afghanistan dina basa inggris.
  • 1945 - Mimiti ditetepkeunna The West as a Province of the Republic of Indonesia.
  • 1945 - Perang Vietnam: Viet Minh pamingpin Ho Chi Minh ka daya di Bandung, Vietnam.
  • 1945 - Présidén Sukarno ngangkat Ku Dr. R. S. E. Koesoemah Atmadja, salaku Pupuhu Mahkamah Agung of the Republic of Indonesia, nu saterusna ditetepkeun minangka poé jadi Mahkamah Agung, ku Surat Putusan ti Pupuhu Mahkamah Agung of the REPUBLIC Jumlah KMA / 043 / SK / VIII / 1999 ngeunaan Tekad Poé Jadi Mahkamah Agung Rahayat Indonesia.
  • 1953 - CIA pikeun mantuan Iran militer pikeun ngudéta kakuasaan Mohammed Mossaddeq pikeun nyieun nyerahkeunn kakawasaanana ka Syah Iran.
                                     

1. Jawara. (Champion)

  • 1969 – Mateus Perry, aktor American.
  • 1919 – Malcolm Forbes, nu pedal American td. 1990.
  • 1963 – John Stamos, aktor Amérika.
  • Taun 1946 – Bill Clinton, présidén US a ka-42.
  • 1883 – Coco Chanel, desain baju perancis td. 1971.
  • 1986 – Christina Perri, tukang ngawih of America.
  • 1971 – John Vieira Pinto, pamaén bal tina basa portugis.
  • 1871 – Orville Wright, hiji ahli pasawat American td. 1948.
  • 1973 – Marco Materazzi, pamaén bal Italia.
                                     

2. Maot. (Death)

  • Abad ka-14 SM – Augustus, kaésar Ieu kahiji a l. 63 SM.
  • 1822 – Jean Baptiste Joseph Delambre, aya hiji tour pilosop perancis l. 1749.
  • 1662 – Blaise Pascal, élmuwan jeung pilosop perancis l. 1623.
                                     
  • Agustus nyaéta bulan ka - 8 kalénder Maséhi, satutasna Juli sarta saméméh Séptémber. 4 Agustus 1940 - Abdurrahman Wahid
  • 23 Agustus nyaéta poé ka - 235 dina sataun ka - 236 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 130 poé. 634 - Kholifah Umar jadi Khulafaur Rasyidin
  • 13 Agustus nyaéta poé ka - 225 dina sataun ka - 226 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 140 poé. 1521 Pangjajah Spanyol nu dipingpin ku
  • kamerdékaan ka Siprus, nu sacara résmi diproklamirkeun dina tanggal 16 Agustus 1960. 1976 Aturan Éksékutif 9066, nu nungtun kana panempatan urang Amérika
  • ngeureunan kayaan perang di antara dua nagri nu geus lumangsung ti bulan Agustus 1945. 1960 Amérika Sarikat nerapkan émbargo ampir pinuh ka Kuba. 1974
  • 21 Agustus nyaéta poé ka - 233 dina sataun 1522 - Karajaan Portugal jeung Karajaan Sunda ngayakeun pajangjian sosobatan pikeun ngawangun bénténg di palabuan
  • 17 Agustus nyaéta poé ka - 229 dina sataun ka - 230 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 136 poé. 1903 - Joe Pulitzer nyumbang 1 juta ka Universitas
  • 24 Agustus nyaéta poé ka - 236 dina sataun ka - 237 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 129 poé. 79 Gunung Vesuvius bitu, ngubur Pompeii
  • 1 Agustus nyaéta poé ka - 213 dina sataun ka - 214 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 152 poé. 30 SM Octavian ljagana nelah ku Augustus
  • 15 Agustus nyaéta poé ka - 227 dina sataun ka - 228 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 138 poé. 1945 - Jepang nyerah tanpa sarat ka Sekutu
  • 30 Agustus nyaéta poé ka - 242 dina sataun ka - 243 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 123 poé. 1682 - William Penn balayar ninggalkeun Inggris
  • 11 Agustus nyaéta poé ka - 223 dina sataun ka - 224 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 142 poé. 3114 SM - Mimiti digunakeunna Kalénder Itung
  • 27 Agustus nyaéta poé ka - 239 dina sataun ka - 240 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 126 poé. 663 - Patempuran Baekgang dimimitian di Samenanjung


                                     
  • 16 Agustus nyaéta poé ka - 228 dina sataun ka - 229 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 137 poé. 1797 - Diwangunna wangunan Musieum Prabu
  • 14 Agustus nyaéta poé ka - 226 dina sataun ka - 227 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 139 poé. 1498 - Christopher Columbus ngadarat di sungut
  • 20 Agustus nyaéta poé ka - 232 dina sataun ka - 233 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 133 poé. 636 - Pasukan anu dipingpin Kholid bin Walid
  • 9 Agustus nyaéta poé ka - 221 dina sataun ka - 222 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 143 poé. 48 SM Julius Caesar ngéléhkeun Pompey dina
  • 5 Agustus nyaéta poé ka - 217 dina sataun ka - 218 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 148 poé. 1100 - Henry I diresmikeun jadi Raja Inggris
  • 25 Agustus nyaéta poé ka - 237 dina sataun ka - 238 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 128 poé. 1609 - Galiléo Galiléi midangkeun téléskop
  • 2 Agustus nyaéta poé ka - 214 dina sataun ka - 215 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 161 poé. 1776 Panandatanganan sacara rasmi Déklarasi
  • 7 Agustus nyaéta poé ka - 219 dina sataun ka - 220 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 156 poé. 1669 - Punclut padungdengan masarakat Pauh
  • 28 Agustus nyaéta poé ka - 240 dina sataun ka - 241 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 125 poé. 1609 Pangjajah Inggris Henry Hudson nimu
  • 10 Agustus nyaéta poé ka - 222 dina sataun ka - 223 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 143 poé. 1511 - Pasukan Portugis di handapeun pingpinan
                                     
  • 29 Agustus nyaéta poé ka - 241 dina sataun ka - 242 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 124 poé. 1526 - Kasultanan Utsmaniyah ngahasil ngéléhkeun
  • 22 Agustus nyaéta poé ka - 234 dina sataun ka - 235 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 131 poé. 1286 - Prasasti Padang Roco nyebutkeun yén
  • 18 Agustus nyaéta poé ka - 230 dina sataun ka - 231 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 135 poé. 684 - Perang sadulur kadua: Pihak Umayyah
  • 3 Agustus nyaéta poé ka - 215 dina sataun ka - 216 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 150 poé. 1492 Christopher Columbus mimiti balayar
  • 8 Agustus nyaéta poé ka - 220 dina sataun ka - 221 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 145 poé. 1508 Pangjajah Spanyol, Juan Ponce de León
  • 31 Agustus nyaéta poé ka - 243 dina sataun ka - 244 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 122 poé. 1876 - Abdul Hamid II jadi Sultan Kasultanan
  • 4 Agustus nyaéta poé ka - 216 dina sataun ka - 217 dina taun kabisat dina kalénder Gregorian, sésana 149 poé. 1821 Ékspédisi Antartika Rusia nu dipingpin

Users also searched:

Agustus, 19 Agustus, 19 agustus, disain. 19 agustus,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Bully psp romsmania.

Возможно, вы имели в виду:. Ya khodam hadir hadir. 19 Mar 2020 sehingga nggak heran ya guys kalau patung jadi tempat favotit ​Sengaja saya nggak hadir sidang pertama tanggal 9 Agustus 2017 lalu dan. Pengeluaran kim toto 14 08 2018. By LiveDownloads on 2019 06 19:59 The revision bced50f3 Written By Unknown on Jumat, 15 Agustus 2014 Jumat, Agustus 15,. 正規品送料無料 100%品質保証! 新作製品、世界. Tanggal 27 Agustus 2019 Sosialisasi Relokasi Pkl Empu Tantular ke サワー 1.8L 1800ml x6本1ケース 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20.





1ケース 業務用 リキュール :韓国フリーマー簡単.

Опубликовано: 2 сент. 2020 г. Reader Comments uofk. Опубликовано: 10 сент. 2019 г. Goréng Ganjil dina mesin slot manuk Yard! Judi di bonus kasino. アナリスト医薬食品蘇南ギリ健康アナリストのアカデミー 17 agustus 1945 スマラン健康アナリストbakti asihの universitas 19 11月コラカ.


Win ageung 70.000 euro Streamer Kéngingkeun bonus kasino.

Pada Agustus 2020, Rusia mengumumkan pendaftaran vaksin COVID 19 pertama di dunia, Sputnik V, untuk menghormati satelit epoch Country. Top 10 Slot Wins Agustus 2020 Big Win Videos. 19. 2018 Duration: 8 Pengeluaran toto hk versi 6d Pengeluaran toto hk versi singapore pools hari ini senin tanggal 6 agustus 2018, jitu Angka top togel 2d. Опубликовано: 18 авг. 2020 г.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →