Back

ⓘ Model




                                               

Probabilitas kasalahan

Dina tes hipotesis dina statistik, dibedakan dua tipe eror. Tipe I eror nu nolak null hipotesa lamun éta hipotesa bener; ieu ngagambarkuen hasil positip salah. Tipe II eror nu gagal keur nolak null hipotesa nu salah; ieu ngagambarkeun hasil negatip salah. Eror probabiliti dibedakeun ampir sarua. Keur Tipe I eror, dilambangkeun ku α alpha sarta dipikanyaho minangka ukuran tina tes sarta 1 minus mangrupa husus tina tes. Keur Tipe II eror, dilambangkeun ku β beta sarta 1 minus mangrupa power atawa 1 minus tina sensitip tina tes.

                                               

Perbandingan modél Bayes

modél data posterior probabiliti, P, ngagunakeun Bayes theorem: PH|D = PD|HPH/PD Wates konci data-dependent PD|H nyaéta likelihood, jeung kadangkala disebut kajadian keur modél H; evaluasi nu bener mangrupa konci dina modél perbandingan Bayes. Kajadian umumna normalizing constant atawa partition function tina kaputusan séjén, disebut modél paramater kaputusan H ti data D. Hal nu asup akal di modél dua béda H1 jeung H2, parametrised ku modél vektor θ 1 {\displaystyle \theta _{1}} jeung θ 2 {\displaystyle \theta _{2}} nu ditaksir maké Bayes factor dirumuskeun ku P D | H 2 P D | H 1 = ∫ P θ 2 ...

                                               

Matematik terapan

Matematik terapan mangrupa cabang matematik that concerns itself with the application of mathematical knowledge to other domains. Such applications include analisis numeris, mathematics of engineering, linear programming, optimization and operations research, continuous modelling, mathematical biology and bioinformatics, information theory, game theory, probability and statistics, financial mathematics, actuarial science, cryptography and hence combinatorics and even finite geometry to some extent, graph theory as applied to network analysis, and a gréat déal of what is called computer sci ...

                                               

Variogram

Variogram sacara téoritis 2 γ x, y {\displaystyle 2\gamma x,y} nyaéta hiji fungsi nu ngajéntrékeun tingkat pakaitna spasial tina random field atawa stochastic process Z x {\displaystyle Zx} spasial. It is defined as the expected squared increment of the values between locations x {\displaystyle x} and y {\displaystyle y} Wackernagel 2003: 2 γ x, y = E | Z x − Z y | 2) {\displaystyle 2\gamma x,y=E\left|Zx-Zy|^{2}\right)} γ x, y {\displaystyle \gamma x,y} itself is called semivariogram. In case of a stationary process the variogram and semivariogram can be represented as a function γ s h = γ ...

                                               

Megatron

Megatron mangrupa nami keur salah sahiji karakter fiksi tina serial The Transformers. Anjeunna mangrupa pamimpin paling luhur ti Decepticons, nu mangrupa sabuah grup penjahat dina serial ieu. Ngarujuk kana majalah Wizard, Megatron nempatan posisi ka-68 tina daftar penjahat sareng dictator paling legendaries di dunia. Musuh utamana nyaéta Optimus Prime ti Autobots.

                                     

ⓘ Model

modél istilah nu biasa dipaké dina sababaraha widang:

  • In video games or computer modélling, a model is a fully-3D, polygonal object or character.
  • In world politics, modél refers to the Movement for Democracy in Liberia organization.
  • Dina Neuro-linguistic programming NLP modélling refers to the systematic unpacking and sequencing of the conscious and unconscious processes - see Modeling NLP.
  • Dina élmu jeung téhnologi, modél hartina abstrak atawa téori nu ngagambarkeun hiji fénoména atawa kajadian; tempo modél. Keur modél dina kajadian husus, tempo modél ékonomi, modél makroékonomi, modél statistik jeung modél matematika.
  • In automobiles, a modél is a type of vehicle sold under a marque
  • For modéls in society, art, fashion, and cosmetics, see role model, model or supermodel.
  • In science, technology, and leisure for modéls as physical representations see model.
                                     
  • which demands that the intervention must not prejudice the observations. A simple version of this kind of reséarch uses the stimulus - response model
  • Numerical model of solar system Table of planetary attributes Timeline of discovery of Solar System planets and their natural satellites Solar system model Space
  • Pausahaan Motor Ford ngareureuhkeun pabrik Model T Ford sarta mimiti ngawangun pabrik keur nieun Ford Model A. 1930 Adegan Chrysler, 1.046 kaki 319
  • gumelar 6 Januari 1982 umur 39 taun adalah seorang aktor, penyanyi, dan model berkebangsaan Inggris. Ia pun bermain dalam berbahai film seperti My Week
  • ku JYP Entertainment, ngalangkungan realitas acara Sixteen taun 2015.. Model Press. K - POPの最注目新人 TWICE の日本人メンバーが可愛くて美しい プロフィール Diakses tanggal 18
  • Tiori statistik ngawengku sababaraha topik, nyaéta: Model statistik sumber data sarta cara ngarumuskeun masalah: Sampling ti hiji populasi nu tinangtu kawates
  • atawa keur nyieun ramalan prediksi Prediksi deret waktu mangrupa model nu dipaké keur prediksi kajadian nu bakal datang dumasar kana kanyaho nu
  • ngalangkungan realitas acara Sixteen taun 2015. K - POPの最注目新人 TWICE の日本人メンバーが可愛くて美しい プロフィール Model Press dalam Japanese Diakses tanggal November 11, 2016. 
  • Nam Joo - hyuk gumelar 22 Pébruari 1994 umur 27 taun mangrupikeun model sareng aktor Koréa Kidul. Anjeunna parantos dibéntangan dina sababaraha drama
  • Phillips medalkeun Compact Disc di Jepang. Poé éta kénéh Sony medalkeun ogé model CDP - 101, paranti muter compact disc. 1985 - Israél nyerang markas PLO di
  • résmi nyatakeun perang ka Burma. 1836 Samuel Colt maténkeun produksi model kahiji révolver, kaliber 34. 1872 George Westinghouse maténkeun rém angin
                                               

MHP

MHP bisa jadi mangrupa singgetan tina: Modern Home Products Monster Hunter Portable, known in the west as Monster Hunter Freedom Vakcentrale Voor Middengroepen en Hoger Personeel, the Federation of Managerial and Professional Staff Unions Multimedia Home Platform Milliyetçi Hareket Partisi - a Turkish nationalist political party modél Human Processor - See: Human information processor model

                                               

Statistical assembly

A statistical assembly is a study of the relationships among the components in a statistical unit that is made of discrete components like organs or machine parts. Much of the observation for statistical assembly requires special preparation of the unit, which demands that the intervention must not prejudice the observations. A simple version of this kind of reséarch uses the stimulus-response model.

Users also searched:

...
...
...