Back

ⓘ Persekabtas Tasikmalaya




                                     

ⓘ Persekabtas Tasikmalaya

Persekabtas Tasikmalaya mangrupikeun tim maén bal anu dumasarkeun di Tasikmalaya anu dibentuk dina 1 Juni 2018 sareng diratifikasi dina Asprov PSSI Jawa Barat Kongrés Tahunan dina 27 April 2019.

Persekabtas Tasikmalaya parantos aya di handapeun naungan Askab PSSI Kabupaten Tasikmalaya sasarengan sareng Persitas Tasikmalaya sareng PSGC Ciamis.

Daptar pikeun ilubiung dina Liga 3, Persekabtas Tasikmalaya tétéla mangrupikeun klub ngahiji ti Ferles FC Bandung anu dipiboga ku Sekretaris Jénderal Asprov PSSI Jabar Dedi Permana anu asalna ti Kabupaten Tasikmalaya.

Users also searched:

...