★ Free online encyclopedia. Did you know? page 99



                                               

2004 GB2

Poé éta dina taun 2004 nu GB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO66355.

                                               

2004 GC19

Poé éta dina taun 2004 GC19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO62560.

                                               

2004 GD

Poé éta dina taun 2004 pikeun GD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO66355.

                                               

2004 GD2

Poé éta dina taun 2004 GD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO66355.

                                               

2004 GE2

Poé éta dina taun 2004 GE2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.706, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO62557.

                                               

2004 GZ14

Poé éta dina taun 2004 GZ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO66357.

                                               

2004 HA1

Poé éta dina taun 2004 HA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.718, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO62569.

                                               

2004 HA39

Poé éta dina taun 2004 HA39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO70365.

                                               

2004 HB

Poé éta dina taun 2004 HB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO62569.

                                               

2004 HB39

Poé éta dina taun 2004 HB39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO70365.

                                               

2004 HC33

Poé éta dina taun 2004 nu HC33 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO62575.

                                               

2004 HC39

Poé éta dina taun 2004 HC39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208200.

                                               

2004 HD

Poé éta dina taun 2004 HD mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

2004 HD2

Poé éta dina taun 2004 nu HD2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.834, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

2004 HE

Poé taun 2004 MANÉHNA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO62569.

                                               

2004 HF12

Poé éta dina taun 2004 HF12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO66365.

                                               

2004 HG12

Poé éta dina taun 2004 HG12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO66365.

                                               

2004 HH20

Poé éta dina taun 2004 HH20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO66366.

                                               

2004 HH33

Poé éta dina taun 2004 HH33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.113, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230198.

                                               

2004 HL

Poé éta dina taun 2004 nu HL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO62569.

                                               

2004 HM

Poé éta dina taun 2004 WEWENGKON mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsi ...

                                               

2004 HQ1

Poé éta dina taun 2004 HQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.270, bari magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO66364.

                                               

2004 HR56

Poé éta dina taun 2004 HR56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO62576.

                                               

2004 HS56

Poé éta dina taun 2004 HS56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO66371.

                                               

2004 HT38

Poé éta dina taun 2004 HT38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO66368.

                                               

2004 HW53

Poé éta dina taun 2004 HW53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO66370.

                                               

2004 HX53

Poé éta dina taun 2004 HX53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409295.

                                               

2004 HZ

Poé éta dina taun 2004 nu HZ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121339.

                                               

2004 JB

Poé éta dina taun 2004 JB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO66372.

                                               

2004 JC

Poé éta dina taun 2004 JC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO66372.

                                               

2004 JN1

Poé éta dina taun 2004 JN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.176, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215989.

                                               

2004 JO1

Poé éta dina taun 2004 JO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO66372.

                                               

2004 JO12

Poé éta dina taun 2004 JO12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO66374.

                                               

2004 JO20

Poé éta dina taun 2004 JO20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO66376.

                                               

2004 JP1

Poé éta dina taun 2004 JP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393291.

                                               

2004 JP12

Poé éta dina taun 2004 JP12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.769, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO66374.

                                               

2004 JR1

Poé éta dina taun 2004 JR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315193.

                                               

2004 JU20

Poé éta dina taun 2004 JU20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO66376.

                                               

2004 JV20

Poé éta dina taun 2004 JV20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO66376.

                                               

2004 KA

Poé éta dina taun 2004 nepi KA jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102204.

                                               

2004 KB

Ayeuna ieu taun 2004 PERENCANAAN pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO66381.

                                               

2004 KE17

Poé éta dina taun 2004 KE17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO66383.

                                               

2004 KF1

Poé éta dina taun 2004 KF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 117483.

                                               

2004 KF15

Poé éta dina taun 2004 KF15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 159433.

                                               

2004 KF17

Poé éta dina taun 2004 KF17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO66383.

                                               

2004 KG17

Poé éta dina taun 2004 KG17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO66383.

                                               

2004 KN10

Poé éta dina taun 2004 KN10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO66382.

                                               

2004 KZ

Poé éta dina taun 2004 KZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO66381.

                                               

2004 KZ14

Poé éta dina taun 2004 KZ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO66383.

                                               

2004 LA10

Poé éta dina taun 2004 LA10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO66385.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →