★ Free online encyclopedia. Did you know? page 98



                                               

2004 BY21

Poé éta dina taun 2004 BY21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322129.

                                               

2004 BZ18

Poé éta dina taun 2004 BZ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO62472.

                                               

2004 BZ74

Poé éta dina taun 2004 BZ74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.890, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300583.

                                               

2004 CA2

Poé éta dina taun 2004 CA2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

2004 CC

Poé éta dina taun 2004, CC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.307, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO62488.

                                               

2004 CD39

Poé éta dina taun 2004 CD39 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138859.

                                               

2004 CE39

Poé éta dina taun 2004 CE39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74308.

                                               

2004 CO49

Poé éta dina taun 2004 CO49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409294.

                                               

2004 CP49

Poé éta dina taun 2004 CP49 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285664.

                                               

2004 CQ

Poé éta dina taun 2004 CQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO62488.

                                               

2004 CR2

Poé éta dina taun 2004 CR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369021.

                                               

2004 CS

Poé éta dina taun 2004 CS nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149906.

                                               

2004 CZ1

Poé éta dina taun 2004 CZ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO62488.

                                               

2004 DF2

Poé éta dina taun 2004 DF2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO62506.

                                               

2004 DK1

Poé éta dina taun 2004 DK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377771.

                                               

2004 DL1

Poé éta dina taun 2004 DL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO62505.

                                               

2004 DM44

Poé éta dina taun 2004 DM44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.711, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126710.

                                               

2004 EH1

Poé éta dina taun 2004 EH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO66339.

                                               

2004 EJ1

Poé éta dina taun 2004 nu EJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77778.

                                               

2004 EO20

Poé éta dina taun 2004 éo20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.055, bari magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361106.

                                               

2004 ET21

Poé éta dina taun 2004 ET21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164216.

                                               

2004 EU22

Poé éta dina taun 2004 EU22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.162, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO77778.

                                               

2004 FA

Ayeuna ieu taun 2004 FA nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO66346.

                                               

2004 FA5

Poé éta dina taun 2004 FA5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO62537.

                                               

2004 FB16

Poé éta dina taun 2004 FB16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO62539.

                                               

2004 FB18

Poé éta dina taun 2004 FB18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO66347.

                                               

2004 FC18

Poé éta dina taun 2004 FC18 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO62539.

                                               

2004 FD

Ari anu 2004 FD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�117480.

                                               

2004 FD4

Poé éta dina taun 2004 FD4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 404929.

                                               

2004 FE

Poé éta dina taun 2004 FE mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

2004 FE4

Poé éta dina taun 2004 FE4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO62537.

                                               

2004 FF29

Poé éta dina taun 2004 FF29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386750.

                                               

2004 FH29

Poé éta dina taun 2004 FH29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO62541.

                                               

2004 FJ11

Poé éta dina taun 2004 FJ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO69697.

                                               

2004 FJ31

Poé éta dina taun 2004 FJ31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO62542.

                                               

2004 FK2

Poé éta dina taun 2004 nu FK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.231, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO62536.

                                               

2004 FK5

Poé éta dina taun 2004 nu FK5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO62537.

                                               

2004 FM32

Poé éta dina taun 2004 FM32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.163, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO62542.

                                               

2004 FM4

Poé éta dina taun 2004 FM4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO62537.

                                               

2004 FN17

Poé éta dina taun 2004 FN17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

2004 FN8

Poé éta dina taun 2004 FN8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.144, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO62537.

                                               

2004 FP4

Poé éta dina taun 2004 FP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO66346.

                                               

2004 FW1

Poé éta dina taun 2004 FW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397732.

                                               

2004 FX1

Poé éta dina taun 2004 nu FX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO62536.

                                               

2004 FY1

Poé éta dina taun 2004 FY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO62536.

                                               

2004 FY15

Poé éta dina taun 2004 FY15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO62539.

                                               

2004 FY3

Poé éta dina taun 2004 FY3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO62537.

                                               

2004 FY31

Poé éta dina taun 2004 FY31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208199.

                                               

2004 FZ5

Poé éta dina taun 2004 nu FZ5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 308313.

                                               

2004 GA

Ayeuna ieu taun 2004 GA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO66355.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →