★ Free online encyclopedia. Did you know? page 97



                                               

2003 WQ21

Poé 2003 WQ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.161, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO58048.

                                               

2003 WR25

Poé 2003 WR25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.708, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO58050.

                                               

2003 WU153

Poé 2003 WU153 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402939.

                                               

2003 WW26

Poé 2003 WW26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.799, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO58050.

                                               

2003 WY153

Poé 2003 WY153 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO58075.

                                               

2003 WY87

Poé 2003 WY87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243042.

                                               

2003 XH10

Poé 2003 XH10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO58081.

                                               

2003 XJ7

Poé 2003 XJ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO58081.

                                               

2003 XK

Poé 2003 XK nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.713, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO58079.

                                               

2003 XM

Poé 2003 XM ieu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.679, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 312267.

                                               

2003 XV

Poé 2003 XV mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�218006.

                                               

2003 XZ12

Poé 2003 XZ12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO58082.

                                               

2003 YD45

Poé 2003 YD45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.694, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO58094.

                                               

2003 YH111

Poé 2003 YH111 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO58105.

                                               

2003 YH136

Poé 2003 YH136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.893, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO58111.

                                               

2003 YJ136

Poé 2003 YJ136 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO58111.

                                               

2003 YL118

Poé 2003 YL118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382664.

                                               

2003 YM1

Poé 2003 YM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 125975.

                                               

2003 YN1

Poé 2003 YN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO58085.

                                               

2003 YN7

Poé 2003 YN7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO58086.

                                               

2003 YP1

Poé 2003 YP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO58085.

                                               

2003 YP17

Poé 2003 YP17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121337.

                                               

2003 YP3

Poé 2003 YP3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO58085.

                                               

2003 YP94

Poé 2003 YP94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO58103.

                                               

2003 YQ1

Poé 2003 YQ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO58085.

                                               

2003 YR117

Poé 2003 YR117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO58107.

                                               

2003 YS1

Poé 2003 YS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.846, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�243044.

                                               

2003 YS70

Poé 2003 YS70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO58099.

                                               

2003 YT70

Poé 2003 YT70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO58099.

                                               

2003 YW1

Poé 2003 YW1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.297, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215080.

                                               

2004 AC

Poé éta dina taun 2004, AC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

2004 AD

Ari anu 2004 AD pikeun hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO58114.

                                               

2004 AD1

Poé éta dina taun 2004 AD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO62467.

                                               

2004 AE6

Poé éta dina taun 2004 AE6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO58116.

                                               

2004 AM

Poé éta dina 2004 DINA hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO58114.

                                               

2004 AY1

Poé éta dina taun 2004 AY1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399371.

                                               

2004 BA75

Poé éta dina taun 2004 BA75 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO58135.

                                               

2004 BB75

Poé éta dina taun 2004 BB75 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO62480.

                                               

2004 BE86

Poé éta dina taun 2004 BE86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373445.

                                               

2004 BF11

Poé éta dina taun 2004 BF11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO62471.

                                               

2004 BF85

Poé éta dina taun 2004 BF85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO62482.

                                               

2004 BG41

Poé éta dina taun 2004 BG41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357117.

                                               

2004 BH11

Poé éta dina taun 2004 BH11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO58120.

                                               

2004 BJ11

Poé éta dina taun 2004 BJ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 191649.

                                               

2004 BK11

Poé éta dina taun 2004 nu BK11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO62471.

                                               

2004 BK86

Poé éta dina taun 2004 BK86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO58137.

                                               

2004 BM11

Poé éta dina taun 2004 BM11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�388859.

                                               

2004 BN41

Poé éta dina taun 2004 BN41 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO58128.

                                               

2004 BV18

Poé éta dina taun 2004 BV18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO62472.

                                               

2004 BW18

Poé éta dina taun 2004 BW18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO62472.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →