★ Free online encyclopedia. Did you know? page 96



                                               

2003 SU214

Poé 2003 SU214 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126672.

                                               

2003 SU84

Poé 2003 SU84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322122.

                                               

2003 SV159

Poé 2003 SV159 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO57957.

                                               

2003 SY17

Poé 2003 SY17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�241857.

                                               

2003 SY4

Poé 2003 SY4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO53770.

                                               

2003 TH2

Poé 2003 TH2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.670, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO57981.

                                               

2003 TK1

Poé 2003 TK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.293, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO57981.

                                               

2003 TK2

Poé 2003 TK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.647, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399370.

                                               

2003 TL1

Poé 2003 TL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO57981.

                                               

2003 TM1

Poé 2003 TM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369018.

                                               

2003 TO9

Poé 2003 TO9 béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215077.

                                               

2003 TR9

Poé 2003 TR9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.702, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208190.

                                               

2003 TT9

Poé 2003 TT9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.270, bari magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO53836.

                                               

2003 TX9

Poé 2003 TX9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167598.

                                               

2003 UB22

Poé 2003 UB22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265632.

                                               

2003 UB5

Poé 2003 UB5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 404927.

                                               

2003 UC10

Poé 2003 UC10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO53842.

                                               

2003 UC22

Poé 2003 UC22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO62450.

                                               

2003 UC5

Poé 2003 UC5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.819, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392289.

                                               

2003 UD5

Poé 2003 UD5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 268415.

                                               

2003 UE

Poé 2003 PALANGA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO57985.

                                               

2003 UE22

Poé 2003 UE22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO57989.

                                               

2003 UE8

Poé 2003 UE8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO57986.

                                               

2003 UG22

Poé 2003 UG22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO57989.

                                               

2003 UL9

Poé 2003 UL9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.227, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO62449.

                                               

2003 UM3

Poé 2003 UM3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO53840.

                                               

2003 UO12

Poé 2003 UO12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.659, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO62450.

                                               

2003 UO25

Poé 2003 UO25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230194.

                                               

2003 UP12

Poé 2003 UP12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO53843.

                                               

2003 UP24

Poé 2003 UP24 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277130.

                                               

2003 UP25

Poé 2003 UP25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.156, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221030.

                                               

2003 UQ12

Poé 2003 UQ12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO62450.

                                               

2003 UQ25

Poé 2003 UQ25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.681, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO62450.

                                               

2003 UQ3

Poé 2003 UQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO57985.

                                               

2003 UR25

Poé 2003 UR25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO53847.

                                               

2003 UW26

Poé 2003 UW26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277130.

                                               

2003 UW5

Poé 2003 UW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO57985.

                                               

2003 UX26

Poé 2003 UX26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO53847.

                                               

2003 UX5

Poé 2003 UX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�182651.

                                               

2003 UY19

Poé 2003 UY19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 131860.

                                               

2003 VE1

Poé 2003 VE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215079.

                                               

2003 WC158

Poé 2003 WC158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.632, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380689.

                                               

2003 WE

Poé nu di 2003, URANG mangrupakeun salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

2003 WE157

Poé 2003 WE157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO66319.

                                               

2003 WG

Poé 2003 WG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.784, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192403.

                                               

2003 WH166

Poé 2003 WH166 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232518.

                                               

2003 WH98

Poé 2003 WH98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO58065.

                                               

2003 WJ98

Poé 2003 WJ98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.204, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO58065.

                                               

2003 WO151

Poé 2003 WO151 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167602.

                                               

2003 WP21

Poé 2003 WP21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.782, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO58048.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →