★ Free online encyclopedia. Did you know? page 89



                                               

2002 BG

Hayu 2002 BG nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 133340.

                                               

2002 BG25

Hayu 2002 BG25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

                                               

2002 BJ2

Hayu 2002 BJ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO62386.

                                               

2002 BM

Hayu 2002 BM nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO24055.

                                               

2002 BM26

Hayu 2002 BM26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 264922.

                                               

2002 BM5

Hayu 2002 BM5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO27819.

                                               

2002 CA26

Hayu 2002 CA26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.666, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO26156.

                                               

2002 CB19

Hayu 2002 CB19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO30639.

                                               

2002 CB26

Hayu 2002 CB26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.731, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO26156.

                                               

2002 CC26

Hayu 2002 CC26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74135.

                                               

2002 CD14

Hayu 2002 CD14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152333.

                                               

2002 CN15

Hayu 2002 CN15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.696, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO62386.

                                               

2002 CP4

Hayu 2002 CP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO27823.

                                               

2002 CR11

Hayu 2002 CR11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO94563.

                                               

2002 CS11

Hayu 2002 CS11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO66265.

                                               

2002 CT118

Hayu 2002 CT118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265613.

                                               

2002 CT46

Hayu 2002 CT46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 306935.

                                               

2002 CU46

Hayu 2002 CU46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO87528.

                                               

2002 CV11

Hayu 2002 CV11, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�243017.

                                               

2002 CV46

Hayu 2002 CV46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.198, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 304492.

                                               

2002 CX58

Hayu 2002 CX58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382660.

                                               

2002 CY9

Hayu 2002 CY9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO50589.

                                               

2002 DC3

Hayu 2002 DC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO30697.

                                               

2002 DH2

Hayu 2002 DH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO72539.

                                               

2002 DO3

Hayu 2002 DO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO30697.

                                               

2002 DQ3

Hayu 2002 DQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO30697.

                                               

2002 EA

Hayu 2002 EA nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO70340.

                                               

2002 EC

Poé nu dina taun 2002 EC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 306935.

                                               

2002 EC3

Hayu 2002 EC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350268.

                                               

2002 EG116

Hayu 2002 EG116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.078, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 261769.

                                               

2002 EH1

Hayu 2002 EH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227400.

                                               

2002 EN7

Hayu 2002 EN7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377762.

                                               

2002 ES11

Hayu 2002 ES11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO38333.

                                               

2002 ET11

Hayu 2002 ET11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO33969.

                                               

2002 EU11

Hayu 2002 EU11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.681, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO30703.

                                               

2002 EV

Hayu 2002 HIASAN mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO30700.

                                               

2002 EV11

Hayu 2002 EV11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.891, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294791.

                                               

2002 EW

Hayu 2002 EUH mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.788, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO97577.

                                               

2002 EW11

Hayu 2002 EW11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO74151.

                                               

2002 EW8

Hayu 2002 EW8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�117434.

                                               

2002 EX8

Hayu 2002 EX8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402924.

                                               

2002 EY

Poé taun 2002 nyaeta hiji nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO87533.

                                               

2002 EY11

Hayu 2002 EY11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO30703.

                                               

2002 EY2

Hayu 2002 EY2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�202389.

                                               

2002 FB

Poé taun 2002 NYAETA hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265614.

                                               

2002 FC

Hayu 2002 FC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.659, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373436.

                                               

2002 FP5

Hayu 2002 FP5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO30729.

                                               

2002 FQ5

Hayu 2002 FQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186883.

                                               

2002 FS6

Hayu 2002 FS6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243018.

                                               

2002 FU5

Hayu 2002 FU5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO87536.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →