★ Free online encyclopedia. Did you know? page 88



                                               

2001 XG1

Poé nu di 2001 XG1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO30560.

                                               

2001 XG105

Poé nu di 2001 XG105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271186.

                                               

2001 XH16

Poé nu di 2001 XH16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.628, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO23946.

                                               

2001 XK105

Poé nu di 2001 XK105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215063.

                                               

2001 XO88

Poé nu di 2001 XO88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265612.

                                               

2001 XP

Poé nu di 2001 KAMI salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�306935.

                                               

2001 XP31

Poé nu di 2001 XP31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265612.

                                               

2001 XQ

Poé nu di 2001 XQ mah béntang a. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.716, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361095.

                                               

2001 XQ31

Poé nu di 2001 XQ31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO97517.

                                               

2001 XU4

Poé nu di 2001 XU4 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265612.

                                               

2001 XW10

Poé nu di 2001 XW10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.768, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO72426.

                                               

2001 XX103

Poé nu di 2001 XX103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.666, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO23969.

                                               

2001 XX4

Poé nu di 2001 XX4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO74111.

                                               

2001 YA1

Poé nu di 2001 YA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO30592.

                                               

2001 YB1

Poé nu di 2001 YB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 393279.

                                               

2001 YB5

Poé nu di 2001 YB5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.866, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO26095.

                                               

2001 YC1

Poé nu di 2001 YC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO24004.

                                               

2001 YD1

Hayu YD1 2001, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265613.

                                               

2001 YE1

Poé nu di 2001 YE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO26094.

                                               

2001 YM2

Poé nu di 2001 YM2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 251995.

                                               

2001 YM4

Poé nu di 2001 YM4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192368.

                                               

2001 YN2

Poé nu di 2001 YN2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO24004.

                                               

2001 YO2

Poé nu di 2001 YO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.688, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO24004.

                                               

2001 YP3

Poé nu di 2001 YP3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO94413.

                                               

2001 YR3

Poé nu di 2001 YR3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO24004.

                                               

2001 YT3

Poé nu di 2001 YT3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260737.

                                               

2001 YU3

Poé nu di 2001 YU3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 165320.

                                               

2001 YV3

Poé nu di 2001 YV3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.719, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO65243.

                                               

2001 YX11

Poé nu di 2001 YX11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 148853.

                                               

2002 AA2

Hayu 2002 AA2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO30603.

                                               

2002 AC9

Hayu 2002 AC9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�181631.

                                               

2002 AD2

Hayu 2002 AD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 159074.

                                               

2002 AD29

Hayu 2002 AD29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO62385.

                                               

2002 AE29

Hayu 2002 AE29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265613.

                                               

2002 AF29

Hayu 2002 AF29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140101.

                                               

2002 AH29

Hayu 2002 AH29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221016.

                                               

2002 AJ69

Hayu 2002 AJ69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO62386.

                                               

2002 AK14

Hayu 2002 AK14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.106, bari magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230183.

                                               

2002 AL31

Hayu 2002 AL31 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO24038.

                                               

2002 AN129

Hayu 2002 AN129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO24052.

                                               

2002 AQ2

Hayu 2002 AQ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339370.

                                               

2002 AR129

Hayu 2002 AR129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361095.

                                               

2002 AR4

Hayu 2002 AR4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO31962.

                                               

2002 AS4

Hayu 2002 AS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.800, bari magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO24031.

                                               

2002 AT4

Hayu 2002 AT4 nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 108200.

                                               

2002 AU5

Hayu 2002 AU5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.755, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133339.

                                               

2002 AV

Hayu 2002 AV jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264922.

                                               

2002 AY3

Hayu 2002 AY3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392277.

                                               

2002 AZ1

Hayu 2002 AZ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO26113.

                                               

2002 BA1

Hayu 2002 BA1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO75276.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →