★ Free online encyclopedia. Did you know? page 87



                                               

2001 TC

Poé nu di 2001 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357107.

                                               

2001 TC45

Poé nu di 2001 TC45 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.642, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�206048.

                                               

2001 TE45

Poé nu di 2001 TE45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO74103.

                                               

2001 TO48

Poé nu di 2001 TO48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317224.

                                               

2001 TY1

Poé nu di 2001 TY1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO74102.

                                               

2001 TY44

Poé nu di 2001 TY44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277117.

                                               

2001 UB5

Poé nu di 2001 UB5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243009.

                                               

2001 UC5

Poé nu di 2001 UC5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO21105.

                                               

2001 UD18

Poé nu di 2001 UD18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243010.

                                               

2001 UD5

Poé nu di 2001 UD5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377761.

                                               

2001 UE18

Poé nu di 2001 UE18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.182, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO62374.

                                               

2001 UE5

Poé nu di 2001 UE5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294790.

                                               

2001 UF5

Poé nu di 2001 UF5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.700, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102047.

                                               

2001 UG18

Poé nu di 2001 UG18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397719.

                                               

2001 UN16

Poé nu di 2001 UN16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO21108.

                                               

2001 UO

Poé nu di 2001 UO jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO70305.

                                               

2001 UO27

Poé nu di 2001 UO27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377761.

                                               

2001 UP16

Poé nu di 2001 UP16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO57847.

                                               

2001 UQ16

Poé nu di 2001 UQ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO62374.

                                               

2001 UQ163

Poé nu di 2001 UQ163 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO53696.

                                               

2001 UT16

Poé nu di 2001 UT16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265611.

                                               

2001 UU16

Poé nu di 2001 UU16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243010.

                                               

2001 UU92

Poé nu di 2001 UU92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO30517.

                                               

2001 UW17

Poé nu di 2001 UW17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.232, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369001.

                                               

2001 UX4

Poé nu di 2001 UX4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.753, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�268408.

                                               

2001 UZ4

Poé nu di 2001 UZ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO62374.

                                               

2001 VB

Poé nu di 2001 ka VB jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.894, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO21144.

                                               

2001 VC2

Poé nu di 2001 VC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.132, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO49937.

                                               

2001 VC76

Poé nu di 2001 VC76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357108.

                                               

2001 VD2

Poé nu di 2001 VD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO21144.

                                               

2001 VE2

Poé nu di 2001 VE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.181, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO23896.

                                               

2001 VE76

Poé nu di 2001 VE76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265612.

                                               

2001 VF2

Poé nu di 2001 VF2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 113832.

                                               

2001 VF75

Poé nu di 2001 VF75 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO21160.

                                               

2001 VG16

Poé nu di 2001 VG16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO21148.

                                               

2001 VH5

Poé nu di 2001 VH5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.187, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315183.

                                               

2001 VJ5

Poé nu di 2001 VJ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�221015.

                                               

2001 VJ75

Poé nu di 2001 VJ75 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317228.

                                               

2001 VM5

Poé nu di 2001 VM5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265612.

                                               

2001 WH1

Poé nu di 2001 WH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.798, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO23929.

                                               

2001 WH2

Poé nu di 2001 WH2 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO75214.

                                               

2001 WH49

Poé nu di 2001 WH49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265612.

                                               

2001 WJ15

Poé nu di 2001 WJ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO74110.

                                               

2001 WJ4

Poé nu di 2001 WJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.217, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO21163.

                                               

2001 WK15

Poé nu di 2001 WK15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.137, bari magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264922.

                                               

2001 WM15

Poé nu di 2001 WM15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO23932.

                                               

2001 WN15

Poé nu di 2001 WN15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.835, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO23933.

                                               

2001 WO15

Poé nu di 2001 WO15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO74110.

                                               

2001 WP15

Poé nu di 2001 WP15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 108131.

                                               

2001 WR5

Poé nu di 2001 WR5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369002.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →