★ Free online encyclopedia. Did you know? page 86



                                               

2001 QC96

Poé nu di 2001 QC96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121305.

                                               

2001 QD34

Poé nu di 2001 QD34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265608.

                                               

2001 QE34

Poé nu di 2001 QE34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.735, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399342.

                                               

2001 QE71

Poé nu di 2001 QE71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.159, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO18380.

                                               

2001 QE96

Poé nu di 2001 QE96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.028, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 267434.

                                               

2001 QF96

Poé nu di 2001 QF96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO57837.

                                               

2001 QG142

Poé nu di 2001 QG142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 241841.

                                               

2001 QJ

Poé nu di 2001 QJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281845.

                                               

2001 QJ142

Poé nu di 2001 QJ142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.086, bari magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245813.

                                               

2001 QJ96

Poé nu di 2001 QJ96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.797, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�343409.

                                               

2001 QK153

Poé nu di 2001 QK153 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO62342.

                                               

2001 QL153

Poé nu di 2001 QL153 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147169.

                                               

2001 QL163

Poé nu di 2001 QL163 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265608.

                                               

2001 QM142

Poé nu di 2001 QM142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409272.

                                               

2001 QM163

Poé nu di 2001 QM163 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.731, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�145869.

                                               

2001 QN142

Poé nu di 2001 QN142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.685, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232505.

                                               

2001 QO142

Poé nu di 2001 QO142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.745, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139150.

                                               

2001 QP142

Poé nu di 2001 QP142 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO18395.

                                               

2001 QP181

Poé nu di 2001 QP181 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224584.

                                               

2001 RA18

Poé nu di 2001 RA18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221013.

                                               

2001 RO3

Poé nu di 2001 RO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO74097.

                                               

2001 RP3

Poé nu di 2001 RP3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO57841.

                                               

2001 RQ17

Poé nu di 2001 RQ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74097.

                                               

2001 RW17

Poé nu di 2001 RW17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.659, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO20944.

                                               

2001 RX17

Poé nu di 2001 RX17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO57841.

                                               

2001 RX47

Poé nu di 2001 RX47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO57842.

                                               

2001 SA170

Poé nu di 2001 SA170 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO21024.

                                               

2001 SB170

Poé nu di 2001 SB170 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO57844.

                                               

2001 SC170

Poé nu di 2001 SC170 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO57844.

                                               

2001 SD270

Poé nu di 2001 SD270 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO21044.

                                               

2001 SD286

Poé nu di 2001 SD286 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292079.

                                               

2001 SE270

Poé nu di 2001 SE270 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO18510.

                                               

2001 SG286

Poé nu di 2001 SG286 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224585.

                                               

2001 SH276

Poé nu di 2001 SH276 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.181, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230181.

                                               

2001 SJ262

Poé nu di 2001 SJ262 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221014.

                                               

2001 SJ9

Poé nu di 2001 SJ9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102041.

                                               

2001 SL264

Poé nu di 2001 SL264 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158414.

                                               

2001 SO263

Poé nu di 2001 SO263 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208171.

                                               

2001 SP263

Poé nu di 2001 SP263 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO87470.

                                               

2001 SQ3

Poé nu di 2001 SQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285653.

                                               

2001 SR263

Poé nu di 2001 SR263 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO57845.

                                               

2001 SS287

Poé nu di 2001 SS287 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.676, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121111.

                                               

2001 SX269

Poé nu di 2001 SX269 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO57845.

                                               

2001 SY169

Poé nu di 2001 SY169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO57844.

                                               

2001 SY269

Poé nu di 2001 SY269 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO61082.

                                               

2001 SZ169

Poé nu di 2001 SZ169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.230, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265610.

                                               

2001 SZ269

Poé nu di 2001 SZ269 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�228303.

                                               

2001 TA2

Poé nu di 2001 TA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.647, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260735.

                                               

2001 TB

Poé nu di 2001 TB mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO57845.

                                               

2001 TB2

Poé nu di 2001 TB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.227, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO21049.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →