★ Free online encyclopedia. Did you know? page 85



                                               

2001 FC58

Poé nu di 2001 FC58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.343, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140092.

                                               

2001 FC90

Poé nu di 2001 FC90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO57814.

                                               

2001 FE7

Poé nu di 2001 FE7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265607.

                                               

2001 FF90

Poé nu di 2001 FF90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.628, salaku magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230180.

                                               

2001 FP32

Poé nu di 2001 FP32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO70296.

                                               

2001 FR128

Poé nu di 2001 FR128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�130120.

                                               

2001 FZ

Poé nu di 2001 FZ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 217984.

                                               

2001 GL2

Poé nu di 2001 GL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO13848.

                                               

2001 GM2

Poé nu di 2001 GM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297821.

                                               

2001 GO2

Poé nu di 2001 GO2, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.168, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO30455.

                                               

2001 GP2

Poé nu di 2001 GP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.074, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO13848.

                                               

2001 GR2

Poé nu di 2001 GR2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�211634.

                                               

2001 GS2

Poé nu di 2001 GS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO14427.

                                               

2001 GT2

Poé nu di 2001 GT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232505.

                                               

2001 HJ31

Poé nu di 2001 HJ31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265607.

                                               

2001 HK31

Poé nu di 2001 HK31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 306932.

                                               

2001 HL31

Poé nu di 2001 HL31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.767, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO13855.

                                               

2001 HW7

Poé nu di 2001 HW7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2001 HX7

Poé nu di 2001 HX7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO62320.

                                               

2001 JV1

Poé nu di 2001 JV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264920.

                                               

2001 JW1

Poé nu di 2001 JW1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.069, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322107.

                                               

2001 KD55

Poé nu di 2001 KD55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 117407.

                                               

2001 KD68

Poé nu di 2001 KD68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 195761.

                                               

2001 KF54

Poé nu di 2001 KF54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO22777.

                                               

2001 KM20

Poé nu di 2001 KM20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO14443.

                                               

2001 KO41

Poé nu di 2001 KO41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO57827.

                                               

2001 KU66

Poé nu di 2001 KU66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.226, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO14449.

                                               

2001 KW18

Poé nu di 2001 KW18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.157, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265608.

                                               

2001 LD

Poé nu di 2001 LD téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO15103.

                                               

2001 LD6

Poé nu di 2001 LD6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175945.

                                               

2001 MD1

Poé nu di 2001 MD1 aya hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO16099.

                                               

2001 MS3

Poé nu di 2001 MS3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO74093.

                                               

2001 MY7

Poé nu di 2001 MY7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO18322.

                                               

2001 ND13

Poé nu di 2001 ND13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO57831.

                                               

2001 NE13

Poé nu di 2001 NE13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 117932.

                                               

2001 NJ6

Poé nu di 2001 NJ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO20845.

                                               

2001 NY1

Poé nu di 2001 NY1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO20845.

                                               

2001 OC36

Poé nu di 2001 OC36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO16114.

                                               

2001 OD3

Poé nu di 2001 OD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO84701.

                                               

2001 OE3

Poé nu di 2001 OE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO49923.

                                               

2001 OF25

Poé nu di 2001 OF25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO20851.

                                               

2001 OV13

Poé nu di 2001 OV13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 368998.

                                               

2001 OX13

Poé nu di 2001 OX13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 241840.

                                               

2001 PF14

Poé nu di 2001 PF14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186863.

                                               

2001 PG14

Poé nu di 2001 PG14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO18354.

                                               

2001 PH9

Poé nu di 2001 PH9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190280.

                                               

2001 PJ

Poé nu di 2001 PJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO66190.

                                               

2001 PJ29

Poé nu di 2001 PJ29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO70298.

                                               

2001 PU9

Poé nu di 2001 PU9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO18352.

                                               

2001 QB34

Poé nu di 2001 QB34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402922.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →