★ Free online encyclopedia. Did you know? page 84



                                               

2000 UO30

Hayu urang 2000 UO30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�9847.

                                               

2000 UQ30

Hayu urang 2000 UQ30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�8517.

                                               

2000 UY33

Hayu urang 2000 UY33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.054, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 264919.

                                               

2000 VZ44

Hayu urang 2000 VZ44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.741, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�6437.

                                               

2000 WG10

Hayu urang 2000 WG10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.206, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265606.

                                               

2000 WG63

Hayu urang 2000 WG63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 8545.

                                               

2000 WH10

Hayu urang 2000 WH10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�7641.

                                               

2000 WH63

Hayu urang 2000 WH63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO11002.

                                               

2000 WJ10

Hayu urang 2000 WJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377759.

                                               

2000 WJ107

Hayu urang 2000 WJ107 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO57787.

                                               

2000 WJ63

Hayu urang 2000 WJ63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO12254.

                                               

2000 WL107

Hayu urang 2000 WL107 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 8550.

                                               

2000 WL63

Hayu urang 2000 WL63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 264919.

                                               

2000 WM10

Hayu urang 2000 WM10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 7641.

                                               

2000 WM107

Hayu urang 2000 WM107 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386733.

                                               

2000 WM63

Hayu urang 2000 WM63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.157, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO23612.

                                               

2000 WN148

Hayu urang 2000 WN148 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.173, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 193434.

                                               

2000 WO148

Hayu urang 2000 WO148 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO34979.

                                               

2000 WQ148

Hayu urang 2000 WQ148 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO11005.

                                               

2000 WS28

Hayu urang 2000 WS28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265606.

                                               

2000 WT28

Hayu urang 2000 WT28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO10999.

                                               

2000 WX28

Hayu urang 2000 WX28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO57786.

                                               

2000 XF44

Hayu urang 2000 XF44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO66178.

                                               

2000 XJ44

Hayu urang 2000 XJ44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO57789.

                                               

2000 YA

Poé 2000 YA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264919.

                                               

2000 YG29

Hayu urang 2000 YG29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.692, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO13800.

                                               

2000 YG4

Hayu urang 2000 YG4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221011.

                                               

2000 YT134

Hayu urang 2000 YT134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 117928.

                                               

2001 AV43

Poé nu di 2001 AV43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277116.

                                               

2001 BB40

Poé nu di 2001 BB40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265607.

                                               

2001 BC16

Poé nu di 2001 BC16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO12273.

                                               

2001 BD16

Poé nu di 2001 BD16, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.681, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO31389.

                                               

2001 BE16

Poé nu di 2001 BE16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331226.

                                               

2001 BF10

Poé nu di 2001 BF10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264919.

                                               

2001 BM61

Poé nu di 2001 BM61 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 9932.

                                               

2001 BN61

Poé nu di 2001 BN61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265607.

                                               

2001 BO60

Poé nu di 2001 BO60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO40126.

                                               

2001 BP61

Poé nu di 2001 BP61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170028.

                                               

2001 BX15

Poé nu di 2001 BX15 mangrupa salah sahiji objék dina asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO� ...

                                               

2001 BY15

Poé nu di 2001 BY15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292077.

                                               

2001 CA21

Poé nu di 2001 CA21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.829, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO11046.

                                               

2001 DC77

Poé nu di 2001 DC77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167554.

                                               

2001 DG47

Poé nu di 2001 DG47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO13814.

                                               

2001 DS8

Poé nu di 2001 DS8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221012.

                                               

2001 DT8

Poé nu di 2001 DT8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO13813.

                                               

2001 DZ76

Poé nu di 2001 DZ76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO11062.

                                               

2001 EC

Poé nu di 2001 EC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.773, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO57806.

                                               

2001 EC16

Poé nu di 2001 EC16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349201.

                                               

2001 FA58

Poé nu di 2001 FA58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.719, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�207471.

                                               

2001 FB58

Poé nu di 2001 FB58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO57812.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →