★ Free online encyclopedia. Did you know? page 83



                                               

2000 KC

Hayu urang 2000 KC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO57779.

                                               

2000 KE41

Hayu urang 2000 KE41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.867, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�2787.

                                               

2000 KL33

Hayu urang 2000 KL33 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO87387.

                                               

2000 KP44

Hayu urang 2000 KP44 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.755, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO57779.

                                               

2000 LD3

Hayu urang 2000 LD3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.741, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO57780.

                                               

2000 LF3

Hayu urang 2000 LF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO41656.

                                               

2000 LK

Hayu 2000 KAWAS jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.946, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386733.

                                               

2000 LK10

Hayu urang 2000 LK10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 8474.

                                               

2000 NQ11

Hayu urang 2000 NQ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121756.

                                               

2000 OH8

Hayu urang 2000 OH8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO57780.

                                               

2000 PE3

Hayu urang 2000 PE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292077.

                                               

2000 PF5

Hayu urang 2000 PF5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 4975.

                                               

2000 PH8

Hayu urang 2000 PH8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265605.

                                               

2000 PN

Hayu urang 2000 PN nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.762, bari magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�3960.

                                               

2000 PN8

Hayu urang 2000 PN8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.217, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�306931.

                                               

2000 PP9

Hayu urang 2000 PP9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297821.

                                               

2000 PQ27

Hayu urang 2000 PQ27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186857.

                                               

2000 PY5

Hayu urang 2000 PY5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�3961.

                                               

2000 QJ130

Hayu urang 2000 QJ130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245812.

                                               

2000 QL130

Hayu urang 2000 QL130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 8483.

                                               

2000 QO130

Hayu urang 2000 QO130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 8483.

                                               

2000 QS7

Hayu urang 2000 QS7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�173849.

                                               

2000 QT7

Hayu urang 2000 QT7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311247.

                                               

2000 QV7

Hayu urang 2000 QV7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342203.

                                               

2000 QX69

Hayu urang 2000 QX69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.271, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265605.

                                               

2000 RD52

Hayu urang 2000 RD52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 8491.

                                               

2000 RE52

Hayu urang 2000 RE52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.248, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�173448.

                                               

2000 RF52

Hayu urang 2000 RF52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 9810.

                                               

2000 RJ12

Hayu urang 2000 RJ12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 9806.

                                               

2000 RK12

Hayu urang 2000 RK12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.694, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�4012.

                                               

2000 RK60

Hayu urang 2000 RK60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO57782.

                                               

2000 RN12

Hayu urang 2000 RN12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�135766.

                                               

2000 SB25

Hayu urang 2000 SB25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 217982.

                                               

2000 SB45

Hayu urang 2000 SB45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�5076.

                                               

2000 SC241

Hayu urang 2000 SC241 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 8505.

                                               

2000 SE8

Hayu urang 2000 SE8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO57782.

                                               

2000 SF8

Hayu urang 2000 SF8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361092.

                                               

2000 SG8

Hayu urang 2000 SG8, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.901, salaku magnitudo mutlakna 17.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO70260.

                                               

2000 SJ8

Hayu urang 2000 SJ8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277115.

                                               

2000 SL10

Hayu urang 2000 SL10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230179.

                                               

2000 SM10

Hayu urang 2000 SM10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353580.

                                               

2000 SN10

Hayu urang 2000 SN10, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 7563.

                                               

2000 SR43

Hayu urang 2000 SR43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO70261.

                                               

2000 SS43

Hayu urang 2000 SS43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 9818.

                                               

2000 SU20

Hayu urang 2000 SU20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 8497.

                                               

2000 SZ44

Hayu urang 2000 SZ44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 177563.

                                               

2000 TE2

Hayu urang 2000 TE2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.214 dasar, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

2000 TH1

Hayu urang 2000 TH1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322106.

                                               

2000 TL1

Hayu urang 2000 TL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230180.

                                               

2000 TU28

Hayu urang 2000 TU28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.183, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�202381.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →