★ Free online encyclopedia. Did you know? page 81



                                               

1999 FP19

Poé nu di 1999 FP19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�117394.

                                               

1999 FQ10

Poé nu di 1999 FQ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242999.

                                               

1999 FR19

Poé nu di 1999 FR19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242999.

                                               

1999 FR5

Poé nu di 1999 FR5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPC34336.

                                               

1999 GL4

Poé nu di 1999 GL4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154047.

                                               

1999 GR6

Poé nu di 1999 GR6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.761, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264918.

                                               

1999 HC1

Poé nu di 1999 HC1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 24 ...

                                               

1999 HV1

Poé nu di 1999 HV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397717.

                                               

1999 HW1

Poé nu di 1999 HW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190261.

                                               

1999 HX1

Poé nu di 1999 HX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO52461.

                                               

1999 JZ10

Poé nu di 1999 JZ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPC35101.

                                               

1999 KL1

Poé nu di 1999 KL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242999.

                                               

1999 LD30

Poé nu di 1999 LD30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 217980.

                                               

1999 LD6

Poé nu di 1999 LD6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�243000.

                                               

1999 LE6

Poé nu di 1999 LE6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPC35737.

                                               

1999 LJ1

Poé nu di 1999 LJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO53597.

                                               

1999 LT1

Poé nu di 1999 LT1 anu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO55865.

                                               

1999 LV7

Poé nu di 1999 LV7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO53597.

                                               

1999 LW1

Poé nu di 1999 LW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.682, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399341.

                                               

1999 LX1

Poé nu di 1999 LX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.726, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPC35122.

                                               

1999 NW2

Poé nu di 1999 NW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.109, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264918.

                                               

1999 OQ3

Poé nu di 1999 OQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 241837.

                                               

1999 PS3

Poé nu di 1999 PS3 nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPC38070.

                                               

1999 RA32

Poé nu di 1999 RA32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.090, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�3918.

                                               

1999 RB32

Poé nu di 1999 RB32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPC38073.

                                               

1999 RJ33

Poé nu di 1999 RJ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC38073.

                                               

1999 RK33

Poé nu di 1999 RK33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243000.

                                               

1999 RM45

Poé nu di 1999 RM45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�254715.

                                               

1999 RN28

Poé nu di 1999 RN28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386732.

                                               

1999 RO36

Poé nu di 1999 RO36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO13605.

                                               

1999 RP28

Poé nu di 1999 RP28 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO53600.

                                               

1999 RQ28

Poé nu di 1999 RQ28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 133292.

                                               

1999 RU2

Poé nu di 1999 RU2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPC38071.

                                               

1999 RZ31

Poé nu di 1999 RZ31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPC36102.

                                               

1999 SE10

Poé nu di 1999 SE10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC37302.

                                               

1999 SF10

Poé nu di 1999 SF10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�248754.

                                               

1999 SG10

Poé nu di 1999 SG10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277113.

                                               

1999 SH10

Poé nu di 1999 SH10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.131, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322105.

                                               

1999 SJ10

Poé nu di 1999 SJ10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO57698.

                                               

1999 SK10

Poé nu di 1999 SK10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297820.

                                               

1999 TA5

Poé nu di 1999 TA5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPC36926.

                                               

1999 TD5

Hayu 1999 TD5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO52485.

                                               

1999 TE5

Poé nu di 1999 TE5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 163604.

                                               

1999 TM12

Poé nu di 1999 TM12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPC36575.

                                               

1999 TM13

Poé nu di 1999 TM13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243001.

                                               

1999 TN13

Poé nu di 1999 TN13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO41582.

                                               

1999 TO13

Poé nu di 1999 TO13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�343405.

                                               

1999 TT16

Poé nu di 1999 TT16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO57699.

                                               

1999 TU16

Poé nu di 1999 TU16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO57699.

                                               

1999 TV16

Poé nu di 1999 TV16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPC36576.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →