★ Free online encyclopedia. Did you know? page 80



                                               

1998 MS2

Hayu 1998 MS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300570.

                                               

1998 MV5

Ayeuna dina taun 1998 nu MV5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.184, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC32338.

                                               

1998 OP4

Hayu 1998 OP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC32342.

                                               

1998 QA105

Hayu 1998 QA105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC33091.

                                               

1998 QA62

Hayu 1998 QA62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.747, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO57672.

                                               

1998 QH1

Hayu 1998 QH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO34714.

                                               

1998 QH28

Hayu 1998 QH28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242996.

                                               

1998 QK28

Hayu 1998 QK28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399340.

                                               

1998 QQ

Ayeuna dina taun 1998 PIKEUN hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.684, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392273.

                                               

1998 QQ52

Hayu 1998 QQ52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183519.

                                               

1998 QV3

Hayu 1998 QV3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPC33080.

                                               

1998 RN1

Hayu 1998 RN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353579.

                                               

1998 SE35

Hayu 1998 SE35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO50392.

                                               

1998 SG2

Hayu 1998 SG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409270.

                                               

1998 SH2

Hayu 1998 SH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.714, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392273.

                                               

1998 SL36

Hayu 1998 SL36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409270.

                                               

1998 SS4

Hayu 1998 SS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242996.

                                               

1998 SU4

Hayu 1998 SU4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315178.

                                               

1998 SY14

Hayu 1998 SY14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPC33757.

                                               

1998 SZ14

Hayu 1998 SZ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281842.

                                               

1998 TT3

Hayu 1998 TT3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409270.

                                               

1998 UM1

Ayeuna dina taun 1998 nu UM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242997.

                                               

1998 UR

Ayeuna dina taun 1998 U téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242997.

                                               

1998 US18

Hayu 1998 US18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.680, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�242997.

                                               

1998 UY24

Hayu 1998 UY24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164147.

                                               

1998 VD32

Hayu 1998 VD32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPC33378.

                                               

1998 VE31

Hayu 1998 VE31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�248753.

                                               

1998 VP

Poé 1998 sacara VP téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215941.

                                               

1998 VS

Hayu 1998 BOBODORAN hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380327.

                                               

1998 WA2

Ayeuna dina taun 1998 nu WA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO62234.

                                               

1998 WB2

Hayu 1998 WB2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�176738.

                                               

1998 WL4

Hayu 1998 WL4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.733, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402921.

                                               

1998 WR5

Hayu 1998 WR5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO53594.

                                               

1998 WY1

Hayu 1998 WY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242998.

                                               

1998 XD12

Hayu 1998 XD12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO57682.

                                               

1998 YF10

Hayu 1998 YF10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.248, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380687.

                                               

1998 YR11

Hayu 1998 YR11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPC34036.

                                               

1999 AF4

Poé nu di 1999 AF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPC34314.

                                               

1999 AJ39

Poé nu di 1999 AJ39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311246.

                                               

1999 AM10

Poé nu di 1999 AM10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPC34039.

                                               

1999 BL33

Poé nu di 1999 BL33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO57684.

                                               

1999 BO

Poé nu di taun 1999, TAPI eta mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsin ...

                                               

1999 CG9

Poé nu di 1999 CG9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.064, bari magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPC34320.

                                               

1999 CQ2

Poé nu di 1999 CQ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPC34046.

                                               

1999 DB2

Poé nu di 1999 DB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 343405.

                                               

1999 DJ3

Poé nu di 1999 DJ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 225717.

                                               

1999 DY2

Poé nu di 1999 DY2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPC34607.

                                               

1999 EF5

Poé nu di 1999 EF5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 155044.

                                               

1999 EO3

Poé nu di 1999 EO3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 242999.

                                               

1999 FJ21

Poé nu di 1999 FJ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224580.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →